18. 10. 2016

Boj za EP 2018 se začenja – vstopnice za tekmo proti Švici že v prodaji!

Slovenska moška članska rokometna reprezentanca bo v sredo, 2. novembra, ob 18.00 odigrala prvo kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo 2018 na Hrvaškem. V Velenju bo gostovala Švica.

Po tretji uvrstitvi na olimpijske igre, na katerih so izbranci Veselina Vujovića s šestim mestom dosegli največji uspeh slovenskega kolektivnega športa na tem tekmovanju, ter osmem preboju na svetovno prvenstvo 2017, se uspešno leto za rokomet nadaljuje. Naša izbrana vrsta bo v prvem ciklusu kvalifikacij na domačem terenu 2. novembra gostila Švico, štiri dni kasneje pa bo v Lizboni igrala proti Portugalski. Drugi in tretji del boja za EP 2018 bosta na sporedu maja in junija, na turnir na Hrvaškem pa se bosta uvrstili najboljši dve ekipi vsake skupine.

Za tekmo proti Švici, ki jo je Slovenija v kvalifikacijah za SP v Velenju gostila že oktobra 2013 in zmagala s 33:30, so vstopnice že na voljo, zagotovite pa si jih lahko prek spletne strani www.mojekarte.si, oziroma neposredne povezave spodaj. Cena v predprodaji je 8 EUR, na dan tekme 10 EUR, poseben popust pa velja za vse, ki boste naročili 4 vstopnice, saj boste za njih odšteli zgolj 20 EUR!

NEPOSREDNA POVEZAVA ZA NAKUP VSTOPNIC

Rokometna zveza Slovenije in Rokometni klub Gorenje Velenje, organizatorja tekme, bosta poskrbela za bogat spremljevalni program, ki bo popestril zagotovo odlično tekmo, prvo za naše reprezentante po olimpijskih igrah 2016!

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5, 1. KOLO

Velenje, sreda, 2. novembra, ob 18.00:
SLOVENIJA : ŠVICA

Nedelja, 6. novembra, ob 15.00 (16.00 SLO):
PORTUGALSKA : SLOVENIJA

Ostale tekme:
SLOVENIJA : NEMČIJA (3./4. maj)
NEMČIJA : SLOVENIJA (6./7. maj)
ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)
SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij)