16. 11. 2020

Krimovke uspešnejše od Krke

Rokometašice Krima Mercatorja so na zaostali tekmi 4. kroga brez večjih težav ugnale novomeško Krko. Od tekmic so bile boljše s 37:23. V torej slovenske prvakinje čaka še tekma z Zagorjem.

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZAOSTALA TEKMA 4. KROGA:

Ponedeljek, 16. novembra:
RK KRIM MERCATOR : ŽRK KRKA NOVO MESTO 37:23 (16:9)
Van Kreij (2), E. Abina (1) in Vučko (1) po 6; Kramar 6, A. Abina in Novak po 3.

IZJAVI PO TEKMI:

Uroš Bregar, trener Krima Mercatorja:
"Spoštujem delo, ki ga Salvador Kranjčič opravlja pri Krki. Ekipa je mlada in vedno pripravljena na dobre igre. Pomembno je, da v tem obdobju ostanemo zdravi in naše delo oddelamo tako, kot se od nas pričakuje. Že v torek nas čaka nova tekma, ki jo bomo znova izkoristili za pripravo na sobotno evropsko tekmo."

Salvador Kranjčič, trener Krke:
"Glede na stanje v Sloveniji, smo komaj čakali, da lahko znova zaigramo. Škoda, da smo prvo tekmo igrali proti Krimu, za katerega vemo, kam sodi in jim lahko za vse dosežke v Ligi prvakinj samo čestitamo. Nas je zanimalo, kako bomo po premoru odigrali stvari, ki jih treniramo. Obrambo in protinapade poskušamo dvigniti na višji nivo in to je bil za nas odličen preizkus. Želim si, da bomo v petek proti Zagorju še boljši in bomo tudi v nadaljevanju zmagovali tekme, ki so za nas ključne."

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZAOSTALA TEKMA 2. KROGA:

Torek, 17. novembra, ob 18.40:
RK KRIM MERCATOR : RŽK ZAGORJE

IZJAVI PRED TEKMO:

Uroš Bregar, trener Krima Mercatorja:
"Po dobro odigrani tekmi proti Bukarešti se moramo pripraviti na teden, ki nam prinaša štiri tekme. Po težki tekmi, ki nam je pustila nekaj posledic, je pomembno, da zadržimo našo formo in proti kakovostnim tekmicam pokažemo vso znanje. Tekmi proti Krki in Zagorju bosta tako odlična priprava na madžarski FTC."

Aleš Filipčič , trener Zagorja:
Z mlado ekipo potujemo k ekipi, ki igra v Ligi prvakinj. Zato bo tekma lepa priložnost za nabiranje izkušenj."
LESTVICA 1. ŽENSKE ROKOMETNE LIGE
Ekipa Tekme Zmage Remiji Porazi Dani : prejeti goli Razlika Točke