23. 4. 2021

Vsak gol šteje več

S prihajajočim kvalifikacijskim ciklom za evropsko prvenstvo leta 2022 se zaključuje naše uspešno partnerstvo z družbo OMV Slovenija, ki je v preteklem obdobju podpiral slovenski rokomet v vlogi platinastega sponzorja moške in ženske rokometne reprezentance.

V zadnjih treh letih in pol smo skupaj ustvarjali uspešno zgodbo naših rokometnih reprezentanc, zato  se družbi OMV Slovenija iskreno zahvaljujemo za njihov doprinos k razvoju slovenskega rokometa. Pred zaključkom sodelovanja je OMV pripravil izjemno akcijo, v kateri bomo skupaj poskrbeli za prihodnost slovenskega nogometa in povezali člansko izbrano vrsto z mladimi rokometaši, ki bodo krojili prihodnost slovenskega rokometa.

Za vsak dosežen gol na treh prihajajočih kvalifikacijskih tekmah proti Turčiji in Poljski bo OMV Slovenija namenil 30 EUR dodatnih sponzorskih sredstev za razvoj mladih slovenskih rokometašev. Za njihov dodatni vložek in prizadevanja za nadaljnji napredek mladih, ki jih želimo razvijati in uspešno vključevati v članski pogon, se jim iskreno zahvaljujemo.

Razlogov za navijanje, čeprav iz domačih naslonjačev, torej ne bo manjkalo.