23. 6. 2021

Zbiranje točk s kocko za zadnji MAKSI izziv

Napočil je čas za zadnji MAKSI izziv. Meta in Gregor Sobočan, trener za telesno pripravo ženske članske reprezentance sta vaje iz prejšnjega tedna združila v zanimivo igrico.


Za izvedbo MAKSI izziva bomo potrebovali kocko, na katero zapišemo števila od ena do tri, pri čemer se vsako število ponovi dvakrat. Izziv je omejen na tri minute, v katerih mečemo kocko, glede na število, ki ga kocka določi, pa izvedemo eno izmed vaj za izboljšanje telesne pripravljenosti, ki sta jo Meta in Gregor prikazala v prejšnjem tednu. Število ena prinaša dve skleci, število dve štiri poskoke in število tri šest trebušnjakov. Skozi tri minute štejemo število ponovitev in jih skušamo doseči čim več.


Vse otroke vabimo, da opravljanje MAKSI izziva ob pomoči bližnjih ujamejo v video ali na fotografijo ter nam to posredujejo na enega izmed spodnjih elektronskih naslovov. Izmed vseh prispelih fotografij in videov bomo izžrebali pet otrok, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi. Rok za pošiljanje je torek, 29. junija, do 12. ure.


FOTOGRAFIJE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:

Uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo.

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.