30. 7. 2021

S pripravami začeli tudi v Mariboru

Moštvo Maribora Branika se je vrnilo na parket dvorane Tabor in pod vodstvom novega trenerja, Luke Žvižeja, začelo s pripravami na sezono 2021/22.

Mariborčani sporočajo, da bodo v naslednjem mesecu stopnjevali formo za uspešen začetek Lige NLB, svojo igro pa ob treningih izpopolnjevali tudi na pripravljalnih tekmah. Ekipi se je v zadnjem času pridružil tudi izkušeni Simon Razgor, zaradi reprezentančnih obveznosti pa bodo prvi del pripravljalnega obdobja izpustili Miloš Milačić, Ignjat Nešić in Denis Strašek.

Trener vijoličastih, Luka Žvižej, je tako komentiral vzdušje v svojem moštvu po prvem skupnega treningu: "Fantje so na trening prišli v dobrem stanju. Vsi so bili nasmejani in komaj čakali na začetek, kar je dober znak. Naredili smo nek uvodni trening, konec tedna pa nas čaka tudi testiranje, kjer se bo dejansko pokazalo, koliko so fantje med premorom delali. Vsak je imel svoj individualen program. Jaz verjamem, da so jih izpolnili, na tem pa bomo potem gradili in se čim bolje pripravili na začetek sezone."