13. 6. 2022

Konec oktobra na Obali Koper handball cup

Konec avgusta (22. – 25. avgusta 2022) bo v Kopru potekal 7. Koper handball cup. Po odpovedi turnirja v času velikonočnih praznikov so se organizatorji odločili za nov termin, to je čas šolskih počitnic in priprav klubov za novo tekmovalno sezono.

 

Zaradi omejenega števila nastanitvenih kapacitet (turnir se odvija še vedno v času poletne turistične sezone), je število prijav omejeno - sprejeli bodo prvih 80 prijavljenih ekip (plačilo prijavnine). Na turnirju pričakujejo ekipe iz Madžarske, Slovaške, Hrvaške, BIH, Italije, Srbije, Češke, Avstrije in Slovenije.

 

Tekmovanje, ki se bo odvijalo na petih prizoriščih v Kopru, je namenjeno dekliškim in fantovskim ekipam v naslednjih kategorijah : 2012 in mlajši (mini), 2011 in mlajši, 2010 in mlajši, 2009 in mlajši, 2008 in mlajši, 2006 in mlajši, 2004 in mlajši.

 

Ob prijavi ekipe in plačilu prijavnine ter deleža nastanitve do 30. junija 2022 so ekipe upravičene do nižjih cen. 


"Prepričani smo, da bo turnir enkratna priložnost mladim rokometašem in rokometašicam za ponovno druženje po obdobju korone, pridobivanje novih izkušenj in spletanje novih prijateljstev. Ekipe bodo imele del dneva namenjen igranju tekem, preostali čas pa bodo lahko izkoristili za morske užitke in izlete. Ob večerih bomo organizirali pester ob tekmovalni program za igralce in trenerje: otvoritvena slovesnost, družabni večer za trenerje, Disco party s karaokami, izbor Miss in Mistra, zaključna slovesnost s podelitvijo pokalov in medalj," še sporočajo organizatorji.

 

Več informacij: www.kopercup.eurofest.si  in kopercup@gmail.com.