3. 5. 2022

Postani prostovoljec na svetovnem prvenstvu v rokometu

To poletje v Slovenijo prinaša najbolj množično tekmovanje v ekipnih športih. V boje za naslov svetovnih rokometnih mladinskih prvakinj (U20) se bo podalo kar 32 reprezentanc. Organizatorji v svoje vrste vabijo prostovoljce, ki želijo med 22. junijem in 3. julijem pomagati in bili del izjemnega športnega dogodka.


Celje, Laško in Velenje bodo čez dober mesec in pol gostili svetovno rokometno elito deklet, starih 20 let, in mlajših. Na Štajersko bodo prispele reprezentance s petih celin, ki bodo pričarale vrhunske rokometne predstave, te pa bodo pospremile polne tribune navijačev, zabava in sprostitev.


Izkoristi priložnost in skupaj z nami spiši uspešno športno zgodbo, hkrati pa koristno preživi prosti čas, razširi krog poznanstev ali morebitnih prijateljstev in pridobi dragocene izkušnje za nadaljnjo kariero. Tokratno veliko tekmovanje bo tudi preizkus za vse, ki bodo želeli sodelovati pri organizaciji evropskega rokometnega prvenstva za članice. Tega bomo novembra sogostili (4. – 20. 11. 2022) tudi v Sloveniji (Ljubljana – dvorana Stožice in Celje – dvorana Zlatorog).


Nabor področij, na katerih bodo organizatorji potrebovali pomoč, je izjemno širok. Pomoč pri tekmovalnem delu, mediji, akreditacije, info točke, transport, rediteljstvo, spremljanje ekip, promocija in podpora organizaciji je le nekaj delov športnega dogodka, pri katerih bo vsak dodatni par pridnih rok prišel še kako prav.


Izpolni prijavnico in postani del nepogrešljive ekipe prostovoljcev, ki bo v zakulisju dogajanja poskrbela, da bomo priča še enemu rokometnemu spektaklu!


Rok za prijavo je 30. maj 2022.


Več informacij je na voljo v objavljenih pravilih in pogojih za izbor prostovoljcev ter pri vodji prostovoljcev Dragani Jusupović na 070 678 689 ter elektronskem naslovu dragana.jusupovic@gmail.com. Na slednjem elektronskem naslovu zbiramo tudi izpolnjene prijavnice.

PRIJAVNICA (751 KB)