Show menu

Novice - Mar 2010

2. 3. 2010

Znani termini, sodniški pari in delegati za finalni turnir pokala Pivovarne Union v Mariboru

2. 3. 2010 - RZS je sporočila termine, sodniške pare in delegate za finalni turnir letošnjega pokala Pivovarne Union. Organizator zaključnega dejanja pokalnega tekmovanja je rokometni klub Klima Petek Maribor, finalni turnir pa bo 13. in 14. marca v dvorani Tabor.
1. 3. 2010

Slovenska ženska reprezentanca z Italijankami 1. aprila v Lombardiji, 4. aprila pa v Kopru

1. 3. 2010 - Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2010 na Norveškem in Danskem nadaljevala v četrtek, 1. aprila, v Italiji, tri dni kasneje pa se bo v Kopru še enkrat pomerila z istimi nasprotnicami. Na Euro 2010 vodita le prvi dve mesti.
28. 2. 2010

Na voljo sta samo še dve vstopnici za osmino finala lige prvakov, v igri so tudi Velenjčani

28. 2. 2010 - Le še dve neznanki ostajata v evropski ligi prvakov pred zadnjim dejanjem prvega dela. Štirinajst vstopnic za osmino finala je že razdeljenih (ni še povsem jasen vrstni red v vseh skupinah), neznanki sta zgolj v skupinah B in C. Še vedno ima vse možnosti za napredovanje tudi edini slovenski predstavnik med evropsko elito, RK Gorenje Velenje.
28. 2. 2010

Rokometašice Krima Mercatorja v regionalni ligi visoko premagale ekipo Biseri Pljevlja

28. 2. 2010 - Krim Mercator je v osmi tekmi regionalne lige (WRHL) na domačem igrišču premagal ekipo Biseri Pljevlja s 44:28 (17:16). Izkupiček slovenskih prvakinj je tako šest zmag in dva poraza