Show menu

Novice - Maj 2020

7. 5. 2020

Članice v žreb za EP iz četrtega bobna

7. 5. 2020 - Slovenska ženska članska reprezentanca bo decembra sedmič v svoji zgodovini nastopila na evropskem prvenstvu, ki ga bosta družno gostili Danska in Norveška. S sedeža evropske rokometne zveze (EHF) so sporočili, da bodo izbranke selektorja Uroša Bregarja v žreb vstopile s četrtega bobna. Ples kroglic bo na sporedu 18. junija na Dunaju.
6. 5. 2020

Vlada RS sprejela Odlok o pogojih za izvajanje športne vadbe

6. 5. 2020 - Vlada Republike Slovenije je na sredini seji sprejela Odlok o pogojih za izvajanje športne vadbe za registrirane športnike in organizacijo športnih tekmovanj v obdobju obvladovanja epidemije COVID-19. Obenem je NIJZ pripravil Priporočila za registrirane športnike in strokovne delavce v športu za izvajanje organizirane vadbe v času epidemije COVID-19.
5. 5. 2020

Dolenec španski prvak

5. 5. 2020 - Vodstvo španske rokometne zveze je zaradi pandemije novega koronavirusa sklenilo, da bo to sezono končalo predčasno. Prvak je tako postala Barcelona, član katere je tudi slovenski reprezentant Jure Dolenec.
1. 5. 2020

To nedeljo gost Športa med 4 stenami Jure Dolenec

1. 5. 2020 - V nedeljo, 3. maja, bo ob 20.15 na sporedu četrta spletna oddaja ŠPORT MED ŠTIRIMI STENAMI, ki jo vsako nedeljo pod okriljem ZAVAROVALNICE GENERALI pripravljamo v sodelovanju z glavnimi športnimi sponzoriranci tega podjetja.