28. 3. 2007

Mladinci na kvalifikacije za SP 2007

Mladinsko reprezentanco, ki jo vodi Janez Ilc, od 6. do 8. aprila v bolgarskem Burgasu čakajo kvalifikacije za nastop na letošnjem SP v Makedoniji. Ob gostiteljih Bolgarih bo Slovenija igrala še proti Nizozemski in Izraelu. Ilc bo svoje varovance zbral 1. aprila v Slovenj Gradcu, generalko pred začetkom kvalifikacij pa bodo slovenski upi imeli na tekmi s člansko selekcijo, ki se bo v tem času pripravljala v Velenju. Tekma bo v torek, 3. aprila, ob 18. uri v Velenju.
Na seznamu so: Matevž Skok (Gorenje), Gregor Karpan (Slovan), Rok Šimič (Prevent), Miha Žvižej (Slovan), Jan Gregorc (Slovan), Dušan Kuridža (Termo), Boris Bečirovič (Ribnica Riko hiše), Klemen Cehte (Trimo Trebnje), Gregor Klepej (Rudar EVJ), Rok Žuran (Gorišnica), Matej Hartman (Prevent), Aleš Muhovec (SVIŠ Ivančna Gorica), Sebastjan Skube (Trimo Trebnje), Vasja Furlan (Gold Club), Ivo Ilc (Ribnica Riko hiše), Dejan Strojan (Pekarna Grosuplje).
Urnik kvalifikacij, petek. 6. april: Slovenija – Nizozemska (16.00), Bolgarija – Izrael; sobota, 7. april: Izrael – Slovenija (16.00), Nizozemska – Bolgarija (18.00); nedelja, 8. april: Nizozemska – Izrael (10.00), Slovenija – Bolgarija (12.00).