arhiv novic
NOVICE

Leta 2022 in 2025 svetovni prvenstvi v Sloveniji!

Trditev, da organizacijski odbor, ki bo to poletje še četrto leto zapored organiziral eno izmed rokometnih evropskih prvenstev za mlajše selekcije, v Evropi in širše uživa velikanski ugled ter spoštovanje, je dobila novo potrditev. Izvršni odbor mednarodne rokometne zveze (IHF) je Sloveniji na zasedanju v Kairu v prihodnjih letih dodelil gostiteljstvo kar dveh svetovnih prvenstev!

>Več
NOVICE

Koprčani na pomembno gostovanje v Slovenj Gradec

V petek se bo s tekmo v Slovenj Gradcu nadaljeval 20. krog Lige NLB. Rokometaši Kopra se bodo tedaj podali na Koroško in ob 19. uri na pomembnem gostovanju zaigrali proti zasedbi Slovenj Gradca 2011. Obračun bo mogoče v neposrednem spletnem prenosu spremljati na Facebook strani slovenjgraškega kluba.

>Več
NOVICE

V soboto se v Rdeči dvorani obeta nov spektakel

To soboto rokometaše Gorenja Velenja čaka nov preizkus v skupinskem delu Pokala EHF. Tokrat bodo v domači Rdeči dvorani gostili ekipo Ademar Leona, ki so jo minuli vikend premagali v Španiji in tako dosegli veliko evropsko zmago nad nekdanjimi španskimi šampioni.

>Več
NOVICE

Lesjak podaljšal sodelovanje s Hannovrom

Slovenski vratar Urban Lesjak bo tudi v prihodnji sezoni stal med vratnicama nemškega prvoligaša TSV Hannover-Burgdorf. S klubom je podaljšal sodelovanje do poletja 2021.

>Več
NOVICE

V petek članice začenjajo 16. krog

V petek se v državnem prvenstvu za članice začenja 16. krog. V Novo mesto h Krki prihajajo Velenjčanke, v Izolo pa Ptujčanke.

>Več
NOVICE

Prihodnji teden žreb za EP do 18 let v Celju

Prihodnji teden bo slovenska moška rokometna reprezentanca do 18 let dobila svoje nasprotnike na poletnem evropskem prvenstvu v Celju. 15. turnir stare celine bo v knežjem mestu gostoval med 13. in 23. avgustom.

>Več
01/06
Social media