arhiv novic
NOVICE

Zbrale se bodo tudi članice

V torek se bo na Kodeljevem zbrala moška članska reprezentanca, konec tedna pa bo po njenih stopinjah šla tudi ženska izbrana vrsta. Članice se bodo zbrale ta petek, prav tako v Ljubljani na Kodeljevem.

>Več
NOVICE

S Švedske na Kodeljevo

Po odhodu Staša Jovičiča v Koper so pri povratniku v Ligo NLB, moštvu LL Grosista Slovana zakrpali vrzel na levem krilu. Iz Švedske se v domovino in v dres zasedbe s Kodeljevega vrača 23-letni Jaka Žurga (181 cm, 1998).

>Več
NOVICE

Mladinski reprezentant Mazej iz Velenja v Celje

RK Celje Pivovarna Laško se je za naslednjo sezono dogovoril za prihod mladega slovenskega reprezentanta, 21-letnega Tadeja Mazeja.

>Več
NOVICE

Šport se ni zaustavil, prihodnji teden zbor moške reprezentance

Epidemija koronavirusa je ohromila svetovno dogajanje, a se zaradi nje športni svet ni ustavil. To sporočajo tudi člani slovenske moške članske rokometne reprezentance. Ti se bodo v torek, v Ljubljani na Kodeljevem, zbrali na skupnem treningu, četudi jih do novih preizkusov loči še kar nekaj mesecev.

>Več
NOVICE

V domači Koper se vrača kadetski reprezentant

V Kopru so predstavili novo okrepitev pred novo sezono. Po odhodu Tilna Sokoliča k Gorenju Velenju bo v prihodnji sezoni mesto na levem krilu zasedel Staš Jovičić (187 cm, 2000).

>Več
NOVICE

Povratniki s Kodeljevega predstavili prvo okrepitev

Moštvo LL Grosista Slovana, ki bo v prihodnji sezoni znova zaigralo med slovensko klubsko elito, je predstavilo prvo okrepitev. Na Kodeljevo se seli visokorasli 24-letni hrvaški vratar Vladimir Gošić (200 cm, 1998).

>Več
01/06
Social media