arhiv novic
NOVICE

V petek v Kairu proti Švedom

Slovenski rokometaši bodo v petek zvečer odigrali še drugo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva v Egiptu. V Kairu jih čaka švedska reprezentanca, ki ima zaenkrat točko več od Slovencev. Obračun se bo začel ob 20.30 po slovenskem času, z neposrednim prenosom na TV Slovenija 2 in TV Arena Sport 1.

>Več
NOVICE

Krimovke prvič v sezoni proti danskemu Esbjergu

Rokometašice Krima Mercatorja v 12. kolu DELO EHF Lige prvakinj čaka gostovanje na Danskem. V nedeljo, ob 16. uri se bodo pomerile z Esbjergom. Tekmo bo prenašala Arena Sport 1. To bo prvi medsebojni obračun tekmic, ki se zaradi okužb s koronavirusom še niso pomerile. Danske rokometašice so s točko več v skupini A le mesto pred krimovkami.

>Več
NOVICE

Slovenci uspešni na prvem koraku drugega dela SP

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na današnji tekmi 1. kroga drugega dela svetovnega prvenstva v Egiptu premagala Severno Makedonijo z 31:21 (13:9).

>Več
NOVICE

Celjanke po napeti končnici z zmago iz Litije

Sreda v 1. ženski rokometni ligi prinaša zaostalo tekmo 12. kroga. V Litiji bodo ob 19.30 gostovale Celjanke.

>Več
NOVICE

Roko in Domen Makuc predstavljata 7. MAKSI izziv

Članski reprezentant Domen Makuc in Roko sta prejšnji teden prikazala vaji, ta teden pa sta za otroke v sklopu projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi pripravila nov izziv.

>Več
NOVICE

Slatinek Jovičić s Kodeljevega v Velenje

Potem, ko je ekipo črno-rumenih sporazumno zapustil Vladan Lončar, ki se je odločil, da svojo pot nadaljuje v MRK Krka, so v klubu sklenili novo pogodbo. V Šaleško dolino je iz LL Grosista Slovana prišel mladinski reprezentant, Enej Slatinek Jovičić (2000, 185 cm).

>Več
01/06
Social media