arhiv novic
NOVICE

V nedeljo Slovenci želijo poravnati račune z Madžari

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v petek v Malmö Areni odlično opravila svoje delo. V drugem delu evropskega prvenstva je po zmagi nad Islandijo osvojila drugi par točk in se še bolj približala bojem za najvišja mesta. Po dnevu odmora jo v nedeljo ob 16.15 čaka trd, obrambno naravnan dvoboj z Madžarsko.

>Več
NOVICE

Na EHF Euru Slovenci tudi med uradnimi osebami

Na evropskem prvenstvu je imela Slovenija svoje predstavnike tudi med uradnimi osebami. Sodnika Bojan Lah in David Sok ter delegat Janko Požežnik so sodelovali v prvem delu tekmovanja na Dunaju, kljub odlično opravljenem delu pa so zaradi novega sistema nominacij že končali z nastopi.

>Več
NOVICE

Bombač in Ferlin popeljala Slovenijo prek Islandije

Slovenska moška rokometna reprezentanca še naprej navdušuje na letošnjem evropskem prvenstvu. V prvem krogu drugega dela tekmovanja na Norveškem in Švedskem ter v Avstriji je v Malmöju premagala Islandijo s 30:27. Slovenija bo naslednjo tekmo igrala v nedeljo 19. januarja, ko se bo ob 16.15 se bo pomerila z Madžarsko.

>Več
NOVICE

V Celju dvoboj za trenutno 3. mesto

Po odigrani zaostali tekmi se na igrišča ta vikend vračajo še ostali ženski prvoligaši. Zanimivo bo v Celju, kamor k ekipi Z'dežele prihaja novomeška Krka. Obe ekipi imata pred obračunom, ki se bo v soboto začel ob 19. uri, 12 točk.

>Več
NOVICE

Umrl je nekdanji predsednik RZS Miha Jezeršek

Sporočamo žalostno vest, da je v 85. letu starosti umrl nekdanji predsednik Rokometne zveze Slovenije Miha Jezeršek.

>Več
NOVICE

Razpis v okviru nacionalnih panožnih športnih šol

Predsedstvo RZS na predlog Strokovnega odbora, na seji dne 15.01.2020 sprejelo Pravilnik o izboru kandidatov za Nacionalne panožne športne šole v okviru Rokometne zveze Slovenije in Program RZS glede organiziranosti in delovanja nacionalnih panožnih športnih šol za obdobje 2020 – 2024 v okviru projekta Nacionalnih panožnih športnih šol (v nadaljevanju NPŠŠ) 2020 – 2024 (obdobje 01. 03. 2020 - 29. 02. 2024). Pravilnik o izboru in Program sta objavljena na spletni strani RZS.

>Več
01/06
Social media