Tekme v živo
2. Kadetska liga Finale 1. - 4. (Kadetinje)
IZOLA - 30 min
ŽRK TRGO ABC IZOLA
10
ŽRK VELENJE
13
arhiv novic
NOVICE

Kapetan državnih prvakov na igrišču tudi v 39. pomlad

David Miklavčič, kapetan članske ekipe RK Gorenje Velenje ostaja v osjem gnezdu do konca sezone 2021/22.

>Več
NOVICE

V Ribnico prihaja hrvaški vratar

V sezoni 2021/22 bo ribniško ekipo okrepil vratar Sandro Meštrić, letnik 1996. Visokorasli, 197 centimetrov visok Hrvat je svojo rokometno pot začel v matičnem klubu RK Kneginec v Zagorju, iz katerega je leta 2014 prestopil v Varaždin.

>Več
NOVICE

Priprava na zadnji MAKSI izziv

Čas hitro beži, prihodnji teden bo na sporedu zadnji MAKSI izziv v tej sezoni. Preden pa se vanj podamo, sta Meta in Gregor Sobočan, trener za telesno pripravo ženske članske reprezentance pripravila nekaj vaj.

>Več
NOVICE

V Velenju rokometne upe obdarili z dresi vzornikov

V obdobju, ko so bili mlajšim selekcijam onemogočeni treningi in tekmovanja so v RK Gorenje Velenje iskali načine kako bi otroke spodbudili, da kljub omejitvam ne prenehajo s športno aktivnostjo. V ta namen so pripravili program, ki je potekal na daljavo, preko aplikacij. Mlade rokometaše so želeli dodatno motivirati, zato so se povezali z nekdanjimi člani RK Gorenje Velenje, ki so za osice pripravili presenečenje.

>Več
NOVICE

Otrok koprskega kluba ostaja na Obali še tri sezone

Koprski rokometni prvoligaš je je v svojih vrstah z večletno pogodbo zadržal otroka svoje rokometne šole. Del članske ekipe bo vsaj do poletja 2024 desni zunanji rokometaš Dani Zugan.

>Več
NOVICE

Ribničani v svojih vrstah zadržali kapetana

Jan Pucelj, kapetan članske ekipe ostaja v vrstah Rika Ribnice, so zapisali na družabnih omrežjih člana Lige NLB. S klubom iz dežele suhe robe je podaljšal sodelovanje za eno sezono.

>Več
01/06