arhiv novic
NOVICE

Poslovil se je prvi selektor ženske članske reprezentance

V 84. letu starosti se je poslovil Anton Bašič, prvi selektor slovenske ženske članske reprezentance. Na tekmah tega vikenda se mu bodo na tekmah Lige NLB in 1. ženske rokometne lige poklonili z minuto molka.

>Več
NOVICE

Sobota je dan za ljubljanski derbi v Ligi NLB

To soboto bo Liga NLB vstopila v zadnjo tretjino rednih tekem. Na sporedu bo 18. krog, ki na uvodni tekmi ob 17. uri prinaša veliki mestni derbi med zasedbama LL Grosista Slovana in Ljubljane.

>Več
NOVICE

Ta vikend le primorski obračun med Koprom in Mlinotestom Ajdovščino

Ta vikend bo v 1. ženski rokometni ligi zaradi različnih dejavnikov na sporedu le ena tekma rednega, 20 kroga. Na njej se bosta ob 18. uri pomerila Koper in Mlinotest Ajdovščina.

>Več
NOVICE

Reprezentanci do 17 let uvrščeni na EP v rokometu na mivki

To poletje bodo v Varni v Bolgariji potekala evropska prvenstva v rokometu na mivki v članski kategoriji ter kategoriji do 17 let za moške in ženske. Del tekmovanja za mlajše bosta tudi slovenski reprezentanci.

>Več
NOVICE

Znani termini kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijadi

V prvi polovici marca se bo znova zbrala moška članska reprezentanca in v petih dneh odigrala kar štiri pomembne tekme v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2022 ter na kvalifikacijskem turnirju za nastop na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. Znani so vsi točni termini.

>Več
NOVICE

Pipp v Velenju prehitel sireno za točko Škofjeločanov

Rokometaši Urbanscapa Loke so se na sredinem gostovanju v Velenju razveselili velike točke. Končni izid 24:24 proti tamkajšnjemu Gorenju je z uspešnim strelom iz nasprotnega napada tik pred zadnjim piskom sirene postavil Urban Pipp.

>Več
01/06
Social media