arhiv novic
NOVICE

Kadetski reprezentant iz Velenja v Ljubljano

Pri MRK Ljubljana so predstavili peto okrepitev. Po odhodu najboljšega strelca Uroša Milićevića v Ribnico bo vrzel na levem zunanjem zapolnil mladi in izjemno perspektivni Peter Šiško.

>Več
NOVICE

Priprave na 14. športni kamp potekajo nemoteno

Rokometna zveza Slovenije še naprej redno spremlja situacijo, povezano z novim koronavirusom. S strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje RZS ni prejel prepovedi organizacije 14. športnega kampa, zato priprave nanj potekajo nemoteno.

>Več
NOVICE

Kadetinje v nedeljo na turnir v Slovenj Gradec

Slovenska ženska kadetska reprezentanca, ki je prejšnji mesec prejela posebno vabilo na decembrsko svetovno prvenstvo na Hrvaškem, nadaljuje s skupnimi aktivnostmi. Selektor Gašper Kovač bo 20 kandidatk to nedeljo zbral v Slovenj Gradcu, kjer bodo nastopile na pripravljalnem turnirju.

>Več
NOVICE

Z Iga v Ljubljano

MRK Ljubljana je predstavila četrto okrepitev pred krstno sezono v Ligi NLB. Iz vrst RK Mokerc-KIG se je na Galjevico preselil lezi zunanji rokometaš Žarko Makivič.

>Več
NOVICE

Celjanke v novo sezono s štirimi novinkami

Članska ekipa Ženskega rokometnega kluba Z'dežele bo v novo sezono vstopila s štirimi novinkami. Iz mariborske kadetske ekipe sta se ji pridružili Ana Tripkovič in Neli Rukelj, Iza Bon Brzin se je na Štajersko preselila iz Krima Mercatorja, izkušena Ines Kaltak pa iz Zagorja.

>Več
NOVICE

Slovan zadnjo okrepitev poiskal v srbski prestolnici

Povratnik med slovensko moško klubsko elito, LL Grosist Slovan je igralski mozaik dopolnil še z zadnjo okrepitvijo. Ekipi se je kot zadnji pridružil srbski desnokrilni rokometaš Aleksa Tufegdžić.

>Več
01/06
Social media