arhiv novic
NOVICE

Prvi vikend septembra začetek nove rokometne sezone

Rokometne ekipe se z veliko vnemo že pripravljajo na začetek nove sezone. Na slovenskih igriščih se bo ta uradno začela prvi vikend v septembru, ko bosta v Izoli in Gornji Radgoni na sporedu dvoboja za slovenski rokometni Superpokal. Za prvi lovoriki se bosta v ženski konkurenci merili ekipi Krima Mercatorja in Z'dežele, v moški pa Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja.

>Več
NOVICE

Rokometaši do 18 let z EP z 11. mestom in vozovnico na SP

Slovenski rokometaši do 18 let so z zmago proti gostiteljici Črni gori (28:26) zaključili nastope na letošnjem evropskem prvenstvu v Podgorici. Izbranci selektorja Sandija Markla se v domovino tako vračajo z 11. mestom ter vozovnico na svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto potekalo na Hrvaškem.

>Več
NOVICE

V Izoli gostuje fantovska izmena športnega kampa RZS

V Izoli poteka že 16. športni kamp RZS za dečke. Na njem so zbrani najbolj nadarjeni rokometaši, rojeni leta 2008 in 2009.

>Več
NOVICE

Po sedemmetrovkah Islandci boljši

Slovenska izbrana vrsta bo po porazu proti Islandiji - ta je bila po sedemmetrovkah boljša s 30:29 - na evropskem prvenstvu do 18 let igrala za končno 11. mesto. V soboto ob 15. uri se bo pomerila s poraženko dvoboja med Ferskimi otoki in Črno goro.

>Več
NOVICE

Z izjemno zmago mladi Slovenci do vozovnice za SP

Slovenska moška reprezentanca do 18 let je po slabem začetku nastopov na evropskem prvenstvu dosegla velik uspeh. S sijajno zmago proti Ferskim otokom, katere je premagala z 32:23, se je prebila v boje za končno deveto mesto na letošnjem evropskem prvenstvu, obenem pa si s tem zagotovila vozovnico na svetovno prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Hrvaška.

>Več
NOVICE

Proti Franciji do prve točke na EP

Na evropskem prvenstvu do 18 let je slovenska moška reprezentanca osvojila prvo točko. Na prvi tekmi drugega dela za razvrstitev od 9. mesta naprej je igrala neodločeno s Francijo.

>Več
01/06
Lestvice
M Ekipa N Z I P + - +/- T
M - mesto; N - št. tekem; Z - št. zmag; I - št. neodločenih; P - št. porazov; + - št. danih; - - št. prejetih; +/- - gol razlika; T - št. točk
pokaži vse
Statistika
Ekipa St. tekem St. zadetkov