arhiv novic
NOVICE

Trebanjci bodo v Tivoliju izzvali danske podprvake

Rokometaši trebanjskega Trima so minuli teden na najboljši možni način odprli skupinski del evropske lige. Po odpovedanih tekmah proti nemškemu Rhein-Neckar Löwnu in švicarskemu Kaddetnu Schaffhausnu so v Györu na kolena položili Tatabanyo, v torek ob 18.45 pa bodo v dvorani Tivoli gostili danske podprvake iz Gudmeja.

>Več
NOVICE

Evropsko prvenstvo na Danskem bo, Slovenke začele s pripravami

Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca se je v nedeljo zvečer zbrala v Laškem in začela s pripravami na decembrsko evropsko prvenstvo na Danskem. Nova realnost, povezana s pandemijo koronavirusa, jo je izbrani vrsti na začetku krepko zagodla.

>Več
NOVICE

Nova realnost ohromila začetek priprav članic

To nedeljo se bo v Laškem zbrala ženska članska reprezentanca. V začetek priprav na letošnje evropsko prvenstvo bo vstopila v okrnjeni zasedbi. Razlog za to je pozitiven primer na koronavirus v ekipi Krima Mercatorja.

>Več
NOVICE

Mariborčani v Ribnici do velikega presenečenja

Na uvodni tekmi 10. kroga Lige NLB so rokometaši Maribora Branika poskrbeli za veliko presenečenje. Na gostovanju v Ribnici so na kolena spravili aktualne podprvake, od katerih so bili boljši z 28:22.

>Več
NOVICE

Mlinarke uspešne tudi na primorskem derbiju

Na edini sobotni tekmi 9. kroga 1. ženske rokometne lige so rokometašice Mlinotesta Ajdovščine v domači dvorani ugnale ekipo iz Kopra. Boljše so bile z 31:24.

>Več
NOVICE

Velenjčani v Toskani potrdili napredovanje

Velenjski rokometaši so v novem evropskem pokalu - nekdanjem pokalu challenge - brez težav izločili tekmece iz Toskane in jih premagali s skupnim izidom 61:44. Njihovi tekmeci v tretjem krogu bodo znani po žrebu, ki bo v torek na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju.

>Več
01/06
Social media