15. 9. 2008

Razpis za evidentiranje v organe RZS

V skladu z določbami Statuta RZS ter potekom mandata članov Nadzornega odbora, Arbitražne komisije, Statutarne komisije ter Disciplinske komisije, ki so bili izvoljeni na 21. seji skupščine RZS dne 14.09.2004 objavljamo razpis za evidentiranje novih kandidatov za omenjene organe RZS. Člani RZS so naprošeni, da pri evidentiranju upoštevajo priporočene kompetence. Na naslednji seji skupščine, ki bo predvidoma v oktobru, bo skupščina RZS izmed predlaganih – evidentiranih kandidatov izvolila člane Nadzornega odbora, Arbitražne komisije ter Statutarne komisije. Člane Disciplinske komisije bo v skladu s Statutom RZS izmed evidentiranih kandidatov imenovalo predsedstvo RZS.
Člani RZS lahko svoje predloge podajo na preedpisanih obrazcih po pošti na naslov: Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova cesta 9e, p.p. 535, 1000 Ljubljana ali po faksu: 01/547 66 46 oz. e-mailu: office@rokometna-zveza.si najkasneje do ponedeljka, 29. septembra 2008.

Obrazec za evidentiranje_15.09.2008.zip