8. 10. 2008

Začetek kvalifikacij za EP 2010

Slovenska moška reprezentanca bo v kvalifikacijah za nastop na EP 2010 imela svojevrsten popravni izpit za popravek poloma v kvalifikacijah za SP 2009. V prvem delu kvalifikacij bo Slovenija gostovala v Izraelu in v Celju gostila Nemčijo. Reprezentanca se bo zbrala v nedeljo, 26. oktobra, v Izrael bo odpotovala že dan kasneje. Tekma v Tel Avivu bo sredo, 29. oktobra ob 18. uri, z Nemčijo pa bo Slovenija igrala v nedeljo, 2. novembra, ob 18. uri v Celju. na seznamu bistvenih sprememb ni, v primerjavi z neuspešnimi kvalifikacijami s Slovaško, se v izbrano vrsto vračata Miladin Kozlina in Beno Lapajne.
Na seznamu so: Matjaž Brumen (Cimos Koper), Jure Dobelšek (Gorenje), Boštjan Kavaš (Gorenje), Vid Kavtičnik (Kiel - Nemčija), Miladin Kozlina (Celje Pivovarna Laško), Goran Kozomara (Skjern - Danska), Beno Lapajne (Celje Pivovarna Laško), Matjaž Mlakar (Gorenje), Jure Natek (Chambery - Francija), Aleš Pajovič (Ciudad Real - Španija), Rok Praznik (Cimos Koper), Gorazd Škof (Zagreb - Hrvaška), David Špiler (Celje Pivovarna Laško), Renato Vugrinec (Portland SA - Španija), Uroš Zorman (Ciudad Real - Španija), Luka Žvižej (Pick Szeged - Madžarska), Miha Žvižej (Slovan)
Rezerve so: Klemen Cehte (Trimo Trebnje), Dragan Gajič (Celje Pivovarna Laško), David Koražija (Veszprem), David Miklavčič (Trimo Trebnje)