16. 1. 2009

Prvi vtisi o spletni strani

Na Rokometni zvezi Slovenije smo predstavili novo spletno stran. Novinarji ter nekateri rokometni delavci so imeli privilegij videti jo prvi. O prvem vtisu  smo povprašali oba selektorja članskih reprezentanc ter rokometaše in rokometašice.

Primož Pori,
selektor ženske članske reprezentance: "Zelo sem navdušen, še posebej zato, ker se tudi sam ukvarjam s sodobnimi tehnologijami in vem, koliko truda je vloženega. Kot uporabnik spletne strani lahko rečem, da je spletna stran zelo pregledna in vabljiva. Veselim se uporabe in želim ustvarjalcem še veliko uspehov vnaprej."

Miro Požun, selektor moške članske  reprezentance: "Izredno sem vesel, kajti prejšnja spletna stran ni bila ravno uporabna. Sam sem dobival le statistične informacije, ostalo pa sem prebiral po drugih spletnih straneh. Mislim, da je sedaj na enem kupu vse in se bom vsaj dvakrat na dan ustavil na tej spletni strani."

Miha Žvižej, slovenski reprezentant in član Slovana: "Spletna stran je res super. Upam, da se bo tudi v prihodnje urejala z novimi, svežimi novicami in podatki. Če bo tako, ima dobre možnosti, da postane prvi rokometni portal v Sloveniji."

Uroš Zorman, kapetan slovenske reprezentance in član Ciudada Reala: "Odlično. Končno lahko tudi slovenski rokomet ponudi nekaj novega in zanimivega. Za nas, ki igramo v tujini ima to še večjo vrednost, saj lahko spremljamo vsakodnevno, kaj se dogaja doma."

Špela Cerar
, kapetanka slovenske reprezentance in članica Krima Mercatorja: "Na prvi pogled je krasna. Kot kaže bo aktualna in hitra. Zelo sem vesela, da bomo dobili vse informacije na enem mestu. Všeč mi je tudi, ker ima širši vidik – ozira se tudi v tujino. Zagotovo si bomo z njo lahko pomagali."

Sergeja Stefanišin, slovenska reprezentantka in članica Krima Mercatorja: "Ful je dobra. Zanimiva. Slovenski rokomet je to potreboval, saj je bil v zadnjem času zapostavljen v primerjavi s košarko in nogometom. Upam, da bo pritegnila tudi nekaj več zanimanja za rokomet."