13. 5. 2009

Na Galjevici rokometni podmladek

V dvorani na Galjevici bo v soboto, 16. maja, od 11.45 naprej potekal zaključni turnir – final 4 , kot so ga poimenovali - za mlajše dečke B. Sodelovale bodo ekipe Rudarja, Cimosa Kopra, Jeruzalema Ormoža in Krima.

Slovenski rokometni reprezentant in član Cimosa Kopra, Matjaž Brumen, je ambasador finalnega turnirja državnega prvenstva za mlajše dečke B. Slednji se še dobro spominja svojih začetkov v mlajših selekcijah: "Tudi sam se še kako dobro spominjam časov, ko sem nastopal v tekmovanju mladih. Celo leto sem pridno treniral, da sem se lahko na koncu sezone skupaj z ekipo veselil finalnega turnirja državnega prvenstva. Vztrajal sem in tako postal profesionalni igralec in članski reprezentant. Vztrajajte in pridno trenirajte tudi vi ter ne pozabite na prijateljstvo in fair play, saj je to na koncu najbolj pomembno."

V dvorani na Galjevici bo v soboto lep rokometni praznik slovenskega podmladka. Vabljeni na turnir, ki se bo začel ob 11.45 in trajal vse tja do 17. ure.
Bilten final 4