9. 11. 2009

Novost na spletni strani RZS - NAGRADNA IGRA!

Na spletni strani RZS smo se odločili za uvedbo NAGRADNE IGRE, ki bo odslej tudi tradicionalna rubrika. S pravilnim odgovorom in kančkom sreče pri žrebanju lahko dobite mamljivo nagrado. V uvodnem krogu nagradne igre bomo razdelili pet vstopnic za ogled prve tekme tretjega kroga pokala EHF med Celjem Pivovarno Laško in ukrajinskim Zaporožjem. Vabljeni k sodelovanju!

Celjani se bodo z Zaporožjem pomerili v soboto, 14. novembra, ob 20. uri v dvorani Zlatorog. In prav vi ste lahko med tistimi petimi srečneži (srečnicami), ki si bodo slovensko-ukrajinski dvoboj ogledali "v živo" - in to brezplačno! Celjski klub namreč podarja pet (5) brezplačnih vstopnic za ogled tekme v dvorani Zlatorog, do katerih lahko pridete s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in srečo pri žrebanju.

VPRAŠANJE: Katerega leta so rokometaši Celja Pivovarne Laško osvojili naslov klubskega prvaka Evrope?

a) 2001

b) 2004

c) 2007

Odgovor (vključno z imenom, priimkom, točnim naslovom in poštno številko) pošljite po elektronski pošti na naslov nagradna.igra@rokometna-zveza.si najkasneje do petka, 13. novembra 2009, do 15. ure. Med prispelimi odgovori bomo izžrebali pet srečnežev (srečnic), katerih imena bomo nato objavili na spletni strani RZS in ki si bodo lahko brezplačno ogledali sobotni rokometni spektakel v dvorani Zlatorog v Celju. Še enkrat - vabljeni k sodelovanju!