23. 11. 2009

Do januarskega evropskega prvenstva v Avstriji sta še manj kot dva meseca

Evropsko prvenstvo v rokometu za moške v Avstriji se z nezadržno hitrostjo približuje. Do začetka tekmovanja, 19. januarja, sta manj kot dva meseca. Evropska rokometna zveza je postavila piko na i tudi sporedu, potem ko je ure tekem uskladila s televizijskimi hišami. Slovenija bo tekme s Švedsko, Nemško in Poljsko igrala ob 20.30, 18.30 in 20.15.

Otvoritveni obračun na Euru 2010 bo pripadel branilcem evropskega naslova (Danska) in gostiteljem prvenstva (Avstrija) v Linzu. Slovenija bo v dobro poznanem športnem mestu Innsbruck, kjer vsako leto poteka tudi novoletna turneja v smučarskih skokih, svoj pohod začela v torek, 19. januarja, ob 20.30 proti Švedski.

Vse tekme slovenske reprezentance boste lahko spremljali na slovenski nacionalni televiziji, o vsem pa vas bomo podrobno obveščali tudi na spletnih straneh Rokometne zveze Slovenije. Selektor moške rokometne reprezentance Zvonimir Serdarušić mora do 15. decembra na Evropsko rokometno zvezo prijaviti širši seznam reprezentantov za nastop na Euru 2010.

Sicer pa vabljeni v Innsbruck, do koder z avtomobilom potrebujete le nekaj več kot štiri ure!


Spored Eura 2010