10. 2. 2010

V rubriki "NAGRADNA IGRA" pet brezplačnih vstopnic za tekmo Celje PL - Tatran Prešov

V osmini finala evropskega pokala EHF se bodo rokometaši Celja Pivovarne Laško pomerili s slovaškim moštvom Tatran Prešov. Tekma bo v soboto, 13. februarja 2010, ob 17. uri v dvorani Zlatorog v Celju,  prav vi pa ste lahko med tistimi petimi srečneži (srečnicami), ki si bodo slovensko-slovaški dvoboj ogledali "v živo" - in to brezplačno!

Celjski klub namreč podarja pet (5) brezplačnih vstopnic za ogled sobotne evropske tekme v dvorani Zlatorog, do katerih lahko pridete s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče pri žrebanju.


VPRAŠANJE: Kdo je po koncu evropskega prvenstva za moške v Avstriji postal trener rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško?

 
a) Ivica Obrvan
 
b) Zvonimir Serdarušić
 
c) Matjaž Tominec

 
 
Odgovor (vključno z imenom, priimkom, točnim naslovom in poštno številko) pošljite po elektronski pošti na naslov nagradna.igra@rokometna-zveza.si najkasneje do petka, 12. februarja 2010, do 15. ure. Med prispelimi odgovori bomo izžrebali pet srečnežev (srečnic), katerih imena bomo nato objavili na spletni strani RZS in ki si bodo lahko brezplačno ogledali sobotni rokometni spektakel v dvorani Zlatorog v Celju. Še enkrat - vabljeni k sodelovanju!