2. 4. 2010

Pungartnik tudi uradno novi direktor celjskega kluba, Jugovič predsednik upravnega odbora

Na prvi seji novega upravnega odbora rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je novi direktor postal Roman Pungartnik, predsednik UO pa Marko Jugovič, predstavnik glavnega pokrovitelja celjskega kluba.

 

Novi upravni odbor se je sestal prvič po zadnji skupščini kluba, na kateri je dobil mandat. Med številnimi pomembnimi odločitvami in sklepi velja omeniti, da je novi predsednik upravnega odbora – s soglasno podporo – postal Marko Jugovič, že prej dolgoletni član UO celjskega kluba. Jugovič prihaja iz Pivovarne Laško, glavnega pokrovitelja kluba, ki celjskim rokometašem stoji ob strani že skoraj dvajset let.

 

Nato so se člani UO seznanili z odstopno izjavo dosedanjega direktorja kluba Mija Zorka in jo tudi sprejeli. Na njegovo mesto so nato prav tako soglasno imenovali Romana Pungartnika, eno izmed legend celjskega kluba, ki je v zadnjem času neformalno opravljal funkcijo športnega direktorja. Pungartnik bo direktorsko vlogo prevzel takoj in jo tudi začel opravljati, medtem ko Mijo Zorko ostaja v RK Celje Pivovarna Laško do 31. avgusta 2010.