5. 5. 2010

Zaključna turnirja mini rokometa na Vrhniki in v Ormožu

V letošnjem šolskem letu poteka že sedma sezona projekta "Rokomet moja igra", katerega sestavni del je tudi tekmovanje v mini rokometu. Letošnja zaključna turnirja bosta gostila Vrhnika in Ormož. Na Vrhniki bodo igrala dekleta, v Ormožu pa dečki.

V prvem delu je tekmovanje področno zasnovano, zmagovalci posameznih področij pa se imajo možnost udeležili zaključnega turnirja, ki bo organizairan posebaj za deklice in za dečke. V področnem tekmovanju je letos sodelovalo 252 osnovnošolskih ekip, 102 v kategoriji deklic in 150 v kategoriji dečkov, kar je največ odkar tekmovanje poteka. V želji, da postane mini rokomet za otroke še bolj zanimiv in privlačen, bo tudi letošnja sezona zaključena s turnirjema, kjer se bodo med seboj pomerile najbolj uspešne ekipe iz posameznih področij.


DEKLICE:
Kdaj?
sobota, 22.5. 2010 ob 15.00 uri
Kje? Športna dvorana OŠ Antona Martina Slomška na Vrhniki


DEČKI:
Kdaj?
nedelja, 23.5. 2010 ob 10.00 uri
Kje? športna dvorana Hardek

Kdo se lahko prijavi? Nastopajo lahko prijavljene ekipe, ki so zmagovalke področnih tekmovanj v mini rokometu (področja, kjer nastopa osem ekip ali več, imata pravico do udeležbe na zaključnem turnirji prvi dve uvrščeni ekipi iz področnega tekmovanja).

Kako se prijaviti? Ekipe, ki so zmagovalci posameznih področij (oz. drugouvrščeni iz področij z osmimi ekipami) se morajo na finalni turnir prijaviti do srede, 12. maja, do 12. ure po e-mailu pecovnik@rokometna-zveza.si, s pripisom "Prijava na zaključni turnir v mini rokometu". Upoštevale se bodo prijave poslane v dogovorjenem roku. Prijavni obrazec lahko dobite na spletni strani RZS (www.rokometna-zveza.si/rokomet-mladih/rokomet-v-os/178). Ožigosano in podpisano prijavo morate na RZS poslati tudi po pošti (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana).

V kolikor se ekipa, ki je zmagala na področnem tekmovanju v mini rokometu ne bo prijavila, ta pravica pripade drugouvrščenem moštvu, v kolikor se ne prijavi drugouvrščena, ima možnost prijave tretjeuvrščena ekipa itd. …