2. 6. 2010

Obiskali smo člansko reprezentanco na pripravah v Podčetrtku

Od minulega petka se moška članska rokometna reprezentanca v Podčetrtku pripravlja na kvalifikacijski tekmi z Madžari, ki bosta 13. in 20. junija, v Ljubljani in Veszpremu. Terme Olimia in dvorana v Podčetrtku nudita idealne pogoje za trening in priprave. Izbranci Zvonimirja Serdarušića so se po današnjem dopoldanskem treningu razšli, vnovič pa se bodo zbrali v nedeljo, 6. junija.

Slovenijo kmalu čakata tekmi kvalifikacij za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu na Švedskem, za preboj na SP pa bo morala premagati neugodne Madžare. Četa, ki jo vodi Zvonimir Serdarušić, je v prvem delu priprav trenirala po dvakrat na dan in opravila 11 treningov. Danes popoldan se je za nekaj časa razšla, čez štiri dni pa bo začela drugi sklop priprav.

Že sedaj pa si lahko zagotovite vstopnice (po 5 evrov) za ogled obračuna z Madžari v dvorani na Kodeljevem preko spleta na www.eventim.si oziroma prodajnih mestih EVENTIM-a.

Vstopnice za obračun Slovenije in Madžarske na Eventimu