2. 6. 2010

Makedonci odpovedali prihod v Slovenijo, zato ponedeljkova in torkova tekma v Podčetrtku in Ljubljani odpadeta

Danes je makedonska rokometna zveza odpovedala prihod v Slovenijo kljub napovedanima obračunoma s slovensko moško člansko reprezentanco v Podčetrtku (v ponedeljek, 7. junija) in Ljubljani (v torek, 8. junija). Razlog je v odpovedih petih makedonskih igralcev, zaradi česar njihov selektor ne more sestaviti reprezentance.

 

V ponedeljek, 7. junija, in torek, 8. junija, bi se morali v prijateljski tekmi pomeriti Slovenija in Makedonija, toda na žalost je prišlo s strani gostujoče rokometne zveze do odpovedi v zadnjem trenutku. Makedonci imajo namreč kopico težav s sestavo ekipe, kar nekaj njihovih igralcev je namreč poškodovanih oziroma z neodložljivimi obveznostmi v klubu. Zato selektor Makedonije ni uspel sestaviti reprezentance.

 

Slovenska moška reprezentanca bo v kvalifikacije za SP 2011 z Madžari tako morala stopiti brez pripravljalne tekme. Izbranci Zvonimirja Serdarušića so se sicer danes po dopoldanskem treningu razšli, vnovič pa se bodo zbrali v nedeljo, 6. junija, in nadaljevali s pripravami.

Vstopnice za ogled kvalifikacijske tekme z Madžarsko v Ljubljani (13. junija ob 18. uri) so v prodaji po ceni 5 evrov  na www.eventim.si in na njihovih uradnih prodajnih mestih (Petrol, Big Bang, Avtobusna postaja Ljubljana, Kompas ...).

Madžari ostali brez NagyjaNakup vstopnic za tekmo z MadžarskoPriprave v Podčetrtku skozi fotografski objektiv