12. 8. 2010

Rdeča dvorana v Velenju od petka do nedelje v znamenju Jarnovičevega memoriala

Rdeča dvorana v Velenju bo od 13. do 15. avgusta gostiteljica tradicionalnega Jarnovičevega memoriala. Na letošnjem tekmovanju bo nastopilo šest klubov iz Slovenije, Hrvaške, Švice, Francije ter Bosne in Hercegovine.

Poleg dveh slovenskih klubov (Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško) se bodo v Rdeči dvorani predstavili še Nexe Našice (Hrvaška), Kadetten Schaffhausen (Švica), Bosna Sarajevo (Bosna in Hercegovina) in Tremblay (Francija). V petek, 13. avgusta, in soboto, 14. avgusta, bodo tekme v obeh skupinah, zadnji dan pa še tekme za razvrstitev po mestih.

V prvi skupini so Celje Pivovarna Laško, Kadetten in Bosna Sarajevo, v drugi pa Gorenje Velenje, Nexe Našice in Tremblay. V prejšnjih sezonah so na Jarnovičevem memorialu nastopili po štirje klubi, letos pa jih bo šest. V petek in soboto bo po tekmah poskrbljeno tudi za zabavo: zanjo bodo prvi dan poskrbeli Potepuhi, drugi dan pa Brane Kač.

SPORED JARNOVIČEVEGA MEMORIALA:

Petek, 13. avgusta 2010:

ob 18.00: Celje Pivovarna Laško - Kadetten Schaffhausen

ob 20.00: Gorenje Velenje - Nexe Našice

Sobota, 14. avgusta 2010:

ob 10.00: Bosna Sarajevo - Kadetten Schaffhausen

ob 12.00: Nexe Našice - Tremblay

ob 18.00: Celje Pivovarna Laško - Bosna Sarajevo

ob 20.00: Gorenje Velenje - Tremblay

Nedelja, 15. avgusta 2010:

ob 16.00: tekma za 5. mesto

ob 18.00: tekma za 3. mesto