31. 8. 2010

Pokal Pivovarne Union: v sredo ob 10. uri žrebanje parov šestnajstine finala

V sredo, 1. septembra 2010, ob 10. uri bo na sedežu RZS v Ljubljani žrebanje parov šestnajstine finala pokala Pivovarne Union. Za nastop v pokalnem tekmovanju za moške se je v sezoni 2010/11 prijavilo 28 klubov.

 

Tekme šestnajstine finala bodo v sredo, 15. septembra 2010. V šestnajstini finala pokala Pivovarne Union bo izžrebanih 24 klubov oziroma dvanajst parov. V osmino finala se bodo neposredno uvrstili štirje klubi, ki niso bili izžrebani v šestnajstino finala, in dvanajst zmagovalcev tekem šestnajstine finala.

 

V pokalnem tekmovanju se igra samo po ena tekma. Vsa prijavljena moštva začnejo tekmovanje istočasno, zmagovalec tekme pa nadaljuje s tekmovanjem. Pari v posameznem krogu se določijo z žrebom. Organizator izločilne tekme do vključno četrtfinala se določi na podlagi ranga tekmovanja (lige) v tekmovalni sezoni, v kateri se pokal igra: v primeru, da sta obe moštvi v enakem rangu tekmovanja (ligi), na prizorišču moštva, ki je bilo prvo izžrebano; v primeru, da sta moštvi v različnem rangu tekmovanja (ligi), na prizorišču moštva iz nižjega ranga tekmovanja.

 

 

Za nastop v pokalu Pivovarne Union v sezoni 2010/11 se je prijavilo 28 klubov. To so:

 

Celje Pivovarna Laško

Klima Petek Maribor

Jeruzalem Ormož

Cimos Koper

GorenjeVelenje

Slovan

Trimo Trebnje

Ribnica Riko hiše

Slovenj Gradec

Merkur Škofja Loka

Krka Novo mesto

Šmartno Herz Factor banka

Krško

Alples Železniki

Ajdovščina

Sevnica

Grosuplje

Škofljica

Mokerc-Ig

Velika Nedelja

Radovljica

Cerklje

Arcont Radgona

Drava Ptuj

Pomurje

Dobova

Brežice

Moškanjci Gorišnica.

 

 

D. K.

Pokal 2010/11: pri moških 28 klubov, pri ženskah desetPokal Pivovarne Union - sezona 2009/10