6. 1. 2011

Renato Vugrinec zapušča Celje Pivovarno Laško, igralci so se sestali s klubskim vodstvom

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in igralec Renato Vugrinec sta dosegla dogovor, na osnovi katerega Vugrinec zapušča vrste slovenskih prvakov. Igralci so se danes sestali s klubskim vodstvom in se pogovorili o ukrepih, ki jih je sprejel upravni odbor.

 

Renato Vugrinec je že pred sklepom upravnega odbora izrazil željo, da bi se pogovoril o možnosti prekinitve sodelovanja, saj je prejel ponudbo kluba iz tujine. Odločitev upravnega odbora je nato le pospešila pogovore, tako da sta se Renato Vugrinec in klub danes sporazumno razšla. Vugrinec je za Celje Pivovarno Laško nastopal deset sezon in pol, v tem času pa je dosegel 1465 zadetkov. Poleg tega ga je klub v okviru praznovanja svoje 60-letnice delovanja proglasil za eno izmed legend kluba.

 

RK Celje Pivovarna Laško je Renatu, ki je v Celju pustil globok pečat in močno pripomogel k rezultatom in uspehom kluba v preteklosti, zraven je bil tudi ob največjem uspehu kluba (osvojitev naslova evropskega prvaka leta 2004), hvaležen za dolgoletno sodelovanje ter mu pri nadaljevanju njegove kariere želi veliko sreče in uspeha.

 

Sicer pa so se danes igralci še enkrat sestali z vodstvom kluba ter se s Tonetom Turnškom (predsednik kluba), Markom Jugovičem (predstavnik generalnega sponzorja in predsednik upravnega odbora) ter Romanom Pungartnikom (direktor kluba) pogovorili o ukrepih, ki jih je v zaključku preteklega leta sprejel UO. Sestanek je bil v prvi vrsti namenjen pojasnitvi sklepov UO in možnostih, ki jih ta pušča za v prihodnje in zakaj je do njega prišlo.

 

Tako igralci kot vodstvo so pojasnili svoje poglede ter videnje glede trenutne situacije. Vsi skupaj so si edini, da je na uspehe ter uresničitev ciljev možno računati le ob enotnosti vseh in celotnega kluba, doseči te cilje pa bo vse prej kot lahko.

 

 

Foto: Slavko Kolar/RK Celje Pivovarna Laško

 

 

 

Direktor Roman Pungartnik o vročih temah v celjskem klubuV Celju začasno in pogojno znižali pogodbe, Zormanu odvzeli kapetanski trakPivovarji dobili derbi proti Cimosu v ZlatoroguZnani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja pokal Pivovarne UnionRnić: Prikazali smo eno boljših iger v sezoni; Požun: Na koncu smo vse podrliV dramatični končnici Celjani zapravili priložnost za uspeh proti Rheinu NeckarjuTrener Požun ponudil odstop, a ga klubsko vodstvo CPL ni sprejelo