6. 1. 2011

Krim Mercator ostal brez klubske direktorice

Rokometni klub Krim Mercator je ostal brez direktorice. Dosedanja direktorica Deja Ivanović in klubsko vodstvo sta sporazumno prekinila pogodbo o zaposlitvi.

 

Deja Ivanović (bolj znana pod dekliškim priimkom Doler), nekdanja odlična krožna napadalka rokometnega kluba z Galjevice in reprezentantka Slovenije, je po uspešni športni karieri prevzela direktorske posle v vrstah slovenskih prvakinj. Toda s klubske strani so v izjavi za javnost sporočili, da sta vodstvo Krima Mercatorja in Ivanovićeva sporazumno prekinila pogodbo o zaposlitvi.

 

"Do nadaljnjega bo klub deloval brez direktorja, vsa pooblastila pa so začasno prenesena na generalno sekretarko Tino Kravanja," so med drugim v sporočilu za javnost zapisali pri Krimu. Deja Ivanović je v Krimu začela in leta 2006 končala 17-letno kariero. Takoj po končani rokometni karieri je postala pomočnica takratnega klubskega direktorja Jerneja Viranta, nato pa ga je tudi nasledila na tem položaju.

 

 

 

Krimova igralka Penezićeva najboljša hrvaška rokometašica v letu 2010Švicarska krožna napadalka Geissmannova nova Krimova okrepitevZacsikova po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več članica Krima MercatorjaZnani četrtfinalni pari pokalnega tekmovanja Slovenije za ženske