26. 1. 2011

V Krimovih vrstah tudi Maja Šon

[undefined]

Rokometni klub Krim Mercator je dobil še eno pomembno igralsko okrepitev. Vrste slovenskih prvakinj je okrepila Maja Šon, dosedanja igralka Olimpije in slovenska reprezentantka.

 

V zadnjem mesecu je Šonova že četrta igralska okrepitev Krima Mercatorja. Že pred novim letom se pogodbo s klubom z Galjevice podpisala švicarska krožna napadalka Ariane Geissmann (nazadnje je bila članica danskega Aarhusa), nedavno pa sta iz ubobožane ljubljanske Olimpije prišli tudi Vesna Puš (krožna napadalka) in Mirjana Gojkovič (desno krilo).

 

Maja Šon, 22-letna leva zunanja igralka, trenutno še vedno okreva po poškodbi in operaciji kolena. Tako gre v bistvu za naložbo v prihodnost, pri Krimu Mercatorju pa bo, ko se bo vrnila na parket, razbremenila hrvaško reprezentantko Andreo Penezić. Zaradi operacije kolena in kasnejše rehabilitacije Šonova tudi ni mogla nastopiti za reprezentanco Slovenije na decembrskem evropskem prvenstvu v Skandinaviji.

 

 

 

1. LIGA Z DEŽELE - SEZONA 2010/11V pokalu Slovenije za ženske znani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirjaTudi v sezoni 2011/12 bo imela Slovenija le enega predstavnika v ligi prvakinjRazpisa in kriteriji za organizacijo zaključnih turnirjev pokala Pivovarne Union in pokala Slovenije za ženskeBeguš ni več trener rokometašic OlimpijeKrim Mercator ostal brez klubske direktoriceŠvicarka Geissmannova tudi uradno okrepila slovenske prvakinjeZacsikova ni več članica Krima Mercatorja, klub in igralka sporazumno prekinila pogodboSlovenke se bodo v dodatnih kvalifikacijah za SP 2011 v Braziliji pomerile s Francijo