1. 2. 2011

Zorman podpisal triletno pogodbo s Kielcami

Slovenski rokometni reprezentant Uroš Zorman zapušča Celje Pivovarno Laško. Potem ko je celjski klub enostransko prekinil pogodbo z njim, je Zorman podpisal triletno sodelovanje s poljskim klubom Kielce.

 

Potem ko je klubsko vodstvo Celja Pivovarne Laško sprejelo sklep o (začasni in pogojni) 50-odstotni zamrznitvi plač, Zorman ni želel podpisati aneksa k pogodbi. S podpisom aneksa bi namreč klubu omogočil, da izpelje sprejeti sklep, toda slovenski reprezentant se je temu odločno uprl. Zato je klub nedavno enostransko prekinil pogodbo z Zormanom (upravni odbor mu je odvzel tudi kapetanski trak), ki pa je že našel novega delodajalca.

 

Med številnimi ponudbami iz tujine se je Zorman odločil za poljski klub Kielce, katerega trener je Bogdan Wenta, tudi selektor reprezentance Poljske. Slovenski reprezentant je s Poljaki podpisal triletno pogodbo: začela bo veljati v sezoni 2011/12, po neuradnih informacijah pa naj bi Zorman za Kielce zaigral že konec tega tedna.

 

 

 

Zorman in Pajovič nista več člana Celja Pivovarne LaškoZorman in Pajovič nista želela podpisati aneksaCeljski klub tudi uradno potrdil odhod Kokšarova v Čehovske medvedeVugrinec zapušča Celje Pivovarno Laško, igralci so se sestali s klubskim vodstvomKlubski direktor Pungartnik o vročih temah v vrstah slovenskih prvakovV celjskem klubu začasno in pogojno znižali pogodbe, Zormanu odvzeli kapetanski trak