3. 2. 2011

Dragan Gajič odhaja v Maribor Branik

Rokometni klub Maribor Branik je dobil pomembno igralsko okrepitev. Po prekinitvi pogodbe s Celjem Pivovarno Laško se je za sodelovanje z Mariborčani do konca letošnje sezone odločil reprezentant Dragan Gajič.

Čeprav so v vodstvu rokometnega kluba Maribor Branik že končali z oblikovanjem moštva, se je ekipi na veliko veselje strokovnega štaba do konca sezone pridružil Dragan Gajič, eden najboljših slovenskih rokometašev.

Šestindvajsetletni reprezentant se je po sporazumni prekinitvi sodelovanja z RK Celje Pivovarna Laško odločil za sodelovanje z mariborskim klubom do konca letošnje tekmovalne sezone.

Čeprav bi Gajić že lahko odšel v Francijo, kjer bo v naslednji sezoni branil barve francoskega Montpellierja (v tem klubu uspešno igra slovenski reprezentant Vid Kavtičnik), se je zaradi bližine mlade družine odločil, da bo še nekaj mesecev ostal v Sloveniji, so sporočili iz mariborskega kluba. Maribor Branik bo z Draganom Gajičem lažje uresničil zastavljeni cilj v slovenskem državnem prvenstvu - uvrstitev med najboljših šest klubov v končnico za prvaka, prav tako pa tudi visoka pričakovanja v evropskem pokalu pokalnih zmagovalcev, v katerem se bodo Štajerci pomerili s srbskim moštvom Kolubara iz Lazarevca.