12. 2. 2011

Trener Branko Tamše in igralec Marko Bezjak podaljšala sodelovanje z Gorenjem iz Velenja

Tudi v naslednji sezoni 2011/12 bo Branko Tamše trener Gorenja, saj je podaljšal sodelovanje z velenjskim klubom. Za dve leti je pogodbo z Gorenjem podaljšal tudi kapetan Marko Bezjak.

 

Tamše, najmlajši trener v prvi slovenski ligi za moške, bo na čelu velenjskega moštva ostal tudi v naslednji tekmovalni sezoni. Njegovo moštvo v letošnjem državnem prvenstvu ni izgubilo niti točke, saj je na 18 tekmah doseglo prav toliko zmag.

 

"V klubu smo se odločili, da do leta 2013 zadržimo jedro moštva, zato sem se tudi sam odločil, da še dve sezoni ostanem trener Gorenja. Že doslej smo veliko dosegli, prepričan pa sem, da lahko v naslednjih dveh letih vse skupaj spravimo še na višjo raven. Vesel sem, da sem ostal v domačem klubu in da nas čakajo novi izzivi," je dejal odlični velenjski trener Branko Tamše.

Za prav tako dveletno podaljšanje zvestobe z Gorenjem se je odločil tudi Marko Bezjak, kapetan, organizator igre in slovenski reprezentant. "Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo s klubom. Mislim, da takšna ekipa, kot je sedaj, lahko osvoji zelo veliko, saj resnično vse deluje tako, kot mora. Kljub temu, da je prišlo nekaj ponudb tako iz slovenske lige kot iz tujine, sem se odločil ostati v Gorenju. Vem, da ima ta klub potencial in dal bom vse od sebe, da doprinesem ekipi ter da letos in v prihodnjih sezonah dosežemo zastavljene cilje," je ob podaljšanju pogodbe z velenjskim klubom povedal Marko Bezjak.

 

Od članov sedanjega igralskega kadra po koncu letošnje sezone pogodbi potečeta samo Aljoši Štefaniču in Samu Rutarju. Pred dnevi je postalo tudi uradno jasno, da Gorenje po koncu te sezone zapušča vratar in slovenski reprezentant Matevž Skok, ki bo v naslednji nosil dres Celja Pivovarne Laško. Direktor Stane Ostrelič in sodelavci so se za naslednjo tekmovalno sezono že uspeli dogovoriti z Juretom Dolencem in Miho Svetelškom, trenutno še igralcema Loke iz Škofje Loke.

 

 

 

Vratar Matevž Skok se bo v naslednji sezoni iz Gorenja preselil v Celje Pivovarno Laško