13. 2. 2011

Marta Bon: Preveč stvari je bilo proti nam; Tamara Mavsar: V Stožicah bo zmaga naša

Po porazu proti Budućnosti je bila najbolj nazadovoljna Krimova trenerka Marta Bon. Toda ne zaradi igre svoje ekipe, ampak zaradi nekaterih drugih dejavnikov.

 

 

Marta Bon, trenerka Krima Mercatorja: "Izgubile smo tekmo, ampak smo vseeno častno izgubile. Več je bilo dejavnikov za naš poraz: preveč so nas prekinjale, bili so tudi nešportni vložki in nisem zadovoljna, da so še v rokometu takšni vplivi. Zelo pa sem zadovoljna z borbenostjo igralk in s tem, da so prišle do ugodnega izida. Ampak danes je bilo na žalost preveč stvari proti nam."

 

Andrea Lekić, igralka Krima Mercatorja: "Težava je bil slab začetek prvega polčasa, ko smo zaostale za pet zadetkov. Nato se nismo mogle več sestaviti, očitno je bilo to za nas preveč. Toda kljub temu smo na koncu izgbile samo s tremi zadetki razlike, kar je dokaj ugodno pred tekmo z isto ekipo v Stožicah, ko bo tudi naša igra veliko boljša."

 

Tamara Mavsar, igralka Krima Mercatorja: "Na žalost nam je danes malo zmanjkalo za uspeh. Tudi takrat, ko smo imele priložnost priti na tri gole zaostanka, nam ni uspelo. Budućnost je bila tokrat sicer boljša, ampak v Stožicah bo še ena prava tekma, kjer bomo me zmagale in osvojile dve točki."

 

 

 

LIGA PRVAKINJ - SEZONA 2010/11 (CELOTEN SPORED, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Krim Mercator ostal praznih rok na gostovanju pri Budućnosti v Podgorici