14. 2. 2011

Miladin Kozlina na osnovi sporazumnega dogovora zapušča Celje Pivovarno Laško

Val odhodov igralcev iz rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško se nadaljuje. Vrste slovenskih prvakov iz mesta ob Savinji na osnovi sporazumnega dogovora zapušča tudi Miladin Kozlina.

 

"Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in Miladin Kozlina sta dosegla medsebojni dogovor, po katerem igralec zapušča vrste celjskega kluba in odhaja v Nemčijo. Miladin Kozlina je bil pred dnevi, z dovoljenjem celjskega kluba, na preizkusu pri nemškem prvoligašu. Po vrnitvi domov je Miladin izrazil željo, da predčasno (pogodba bi se mu iztekla ob koncu sezone) zapusti celjske vrste in se preizkusi v najmočnejši ligi na svetu," je v prvem delu današnje izjave za javnost zapisal celjski klub.

 

Kozlina se je za sodelovanje dogovoril z nemškim klubom Göppingen (čeprav je bil pred dnevi na zdravniškem pregledu pri nemškem prvoligašu TuS Lübbecke), Miladinov dosedanji klub pa je ob njegovem odhodu zapisal: "Vodstvo celjskega kluba mu je v tej želji ugodilo, tako da sta se klub in igralec danes dogovorila o sporazumni prekinitvi pogodbe. Kozlina je za RK Celje Pivovarna Laško nastopal osem sezon in pol, v tem času pa je dosegel 661 zadetkov na 311 tekmah. RK Celje Pivovarna Laško je igralcu z vzdevkom Diko, ki je v Celju v teh letih pustil globok vtis in je pripomogel k rezultatom in uspehom kluba v preteklosti (zraven je bil tudi ob največjem uspehu kluba - osvojitvi naslova evropskega prvaka leta 2004) hvaležen za dolgoletno sodelovanje in mu pri nadaljevanju kariere želi veliko sreče in uspeha."

 

 

 

Vratar Matevž Skok se bo v naslednji sezoni iz Gorenja preselil v Celje Pivovarno LaškoZvonimir Serdarušić 29. marca na sodišču v KieluMiro Požun bo tudi v naslednji sezoni 2011/12 trener celjskega klubaDragan Gajič odhaja iz Celja v Maribor BranikUroš Zorman podpisal triletno pogodbo s poljskim klubom KielceZorman in Pajovič nista več člana rokometnega kluba Celje Pivovarna LaškoTudi v sezoni 2011/12 bo imela Slovenija le enega predstavnika v evropski ligi prvakovZorman in Pajovič nista želela podpisati aneksa, klub ponudil sporazumno prekinitev pogodbeCeljani tudi uradno potrdili odhod Edvarda Kokšarova v Čehovske medvede