15. 2. 2011

V sredo, 16. februarja, ob 15. uri bo četrta seja predsedstva Rokometne zveze Slovenije

V sredo, 16. februarja 2011, ob 15. uri bo četrta seja predsedstva Rokometne zveze Slovenije. Na dnevnem redu seje, ki bo v prostorih RZS na Leskoškovi cesti 9 e v Ljubljani, je trinajst točk.

DNEVNI RED:

1. Seznanitev in potrditev zapisnika 3. seje predsedstva RZS

2. Poročilo sekretarja o realizaciji sklepov prejšnjih sej predsedstva ter o aktivnostih RZS za obdobje od zadnje seje predsedstva (Leopold Kalin)

3. Poročila reprezentanc:

a) Poročilo selektorja ženske članske reprezentance z evropskega prvenstva 2010 na Danskem in Norveškem (Ivica Rimanić)

b) Poročilo selektorja moške članske reprezentance o delu za obdobje od zadnje seje predsedstva (Boris Denič)

4. Ustanovitev Združenja 2. DRL moški kot samostojne pravne osebe ter njihova včlanitev v RZS (Janez Martinčič)

5. Predlog Statuta RZS in sklic 17. izrednega zasedanja Zbora članov RZS (Toni Janc)

6. Poročilo komisije za izbor generalnega sekretarja in direktorja reprezentanc (Franjo Bobinac)

7. Predlog nadomestil za člane komisij za nominiranje sodnikov ter predlog sejnin v primeru korespondenčnega zasedanja komisij RZS (Leopold Kalin)

8. Izplačila igralcem in igralkam članskih reprezentanc od 01. 01. do 30. 06. 2010 (Leopold Kalin)

9. Organizator polfinala in finala pokala Pivovarne Union za sezono 2010/2011 (Samo Kuzma)

10. Imenovanje predstavnika RZS za XXXIII. IHF redni kongres 2011 v Maroku (Leopold Kalin)

11. Dopis ŽRK Ajdovščina glede tekmovalnega sistema 1. A ženske lige oz. »1. lige z'dežele« (Samo Kuzma)

12. Priprave na kvalifikacijsko tekmo moške članske reprezentance s Poljsko v Stožicah (predstavnik športne agencije S.V. – RSA d. o. o.)

13. Tekoče zadeve in razno:

a) Analiza prednosti in slabosti vključevanja slovenskih klubov v Regionalno ligo in ligo Evropa.

Vabljeni člani predsedstva: Matjaž AVSEC, Jože GALOF, mag. Urban GOLOB, Metka KOCBEK, Karlo KASTELIC, Franc KRAŠOVEC, Izidor KRIVEC, Boštjan KOZOLE, Janez MARTINČIČ, Franci PLIBERŠEK, Zdravko POČIVALŠEK, Aleš PRAZNIK, dr. Bor ROZMAN, Aleksander SVETELŠEK, Borut ŠKABAR, Janez ŠKRABEC, Dušan ZORKO in častni predsednik Zoran JANKOVIĆ

Vabljeni ostali: mediji, Ivica RIMANIĆ, Boris DENIČ, Toni JANC, predstavnik športne agencije S.V. – RSA d. o. o.