17. 3. 2011

Znana polfinalna para zaključnega turnirja pokalnega tekmovanja za ženske v Zagorju

V Pokalu z'dežele za ženske sta po žrebanju znana polfinalna para zaključnega turnirja. V Zagorju se bosta v soboto, 2. aprila 2011, pomerila Krka in Žalec ter Zagorje GEN-I in Krim Mercator.

Potem ko je v prejšnjem mesecu uspešno podjetje Celjske mesnine, d. d., prevzelo generalno sponzorstvo nad pokalnim tekmovanjem v ženski konkurenci, je bil na začetku marca znan tudi gostitelj zaključnega turnirja najboljše četverice. Čeprav se na prvotnih razpis ni prijavil nihče, so kasneje za organizatorja sklepnega dejanja letošnjega pokalnega tekmovanja v ženski konkurenci (Pokal z'dežele) izbrali rokometni klub Zagorje GEN-I.

Zagorjanke bodo najboljše štiri ekipe v pokalnem tekmovanju gostile v soboto, 2. aprila 2011, in nedeljo, 3 . aprila 2011. Na zaključni turnir so se uvrstili Krim Mercator, Zagorje GEN-I, Krka in Žalec, na današnji seji Združenja 1. Lige z'dežele na sedežu RZS v Ljubljani pa so izžrebali polfinalna para.

Kroglice so odločile, da sta polfinalna para Krka – Žalec in Zagorje GEN-I – Krim Mercator, tekmi pa bosta v soboto, 2. aprila 2011. Naslednji dan bo najprej tekma za končno tretje mesto, nato pa še veliki finale. Naslov slovenskih pokalnih prvakinj branijo rokometašice Krima Mercatorja.

ZAKLJUČNI TURNIR POKALA Z'DEŽELE:

Sobota, 2. april 2011:

Polfinalna para:

ob 15.30: Krka - Žalec

ob 18.00: Zagorje GEN-I - Krim Mercator

Nedelja, 3. april 2011:

Tekma za tretje mesto:

ob 14.30: poraženec polfinala 1 - poraženec polfinala 2

Finale:

ob 17.00: zmagovalec polfinala 1 - zmagovalec polfinala 2

Zaključni turnir letošnjega pokalnega tekmovanja za ženske bo gostilo ZagorjePodjetje Celjske mesnine postalo sponzor pokalnega tekmovanja v ženski konkurenci