18. 3. 2011

Kadetinje čakajo priprave in nastop v Franciji na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo na Češkem

Ženska kadetska reprezentanca Slovenije bo od 20. do 28. marca 2011 opravila priprave in sodelovala na kvalifikacijah za EP v Franciji. Zbor igralk in vodstva reprezentance je v nedeljo, 20. marca 2011, ob 9. uri v hotelu Jeruzalem v Ljutomeru.

Trener reprezentance Bojan Voglar in njegov pomočnik Dejan Golčman sta na priprave povabila 16 igralk, na seznamu rezerv pa so štiri kadetinje. Priprave bodo potekale od 20. do 24. marca 2011, v tem času pa bodo slovenske reprezentantke odigrale tudi dve pripravljalni tekmi.

Odhod na kvalifikacije v mesto Saint die des Vosges v Franciji bo v četrtek, 24. marca 2011, ob 18. uri iz Ljutomera. Vrnitev v Slovenijo je načrtovana za ponedeljek, 28. marca 2011, med 10. in 12. uro pred vojašnico Franc Rozman Stane v Ljubljani.

Na kvalifikacijah za letošnje evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila Češka, bo ženska kadetska reprezentanca Slovenije nastopila v skupini z gostiteljico Francijo in Ukrajino. Napredovanje na EP si bo zagotovila samo zmagovalka kvalifikacijske skupine. Mlade Slovenke se bodo najprej pomerile z Ukrajinkami (v soboto, 26. marca 2011, ob 19. uri), nato pa še s Francozinjami (v nedeljo, 27. marca 2011, ob 15. uri).

VABLJENE IGRALKE:

Priimek Ime Klub