1. 4. 2011

Kandidati za moško reprezentanco letnika 1994 in mlajši se bodo zbrali v ponedeljek v Celju

V ponedeljek, 4. aprila 2011, ob 15.30 se bodo v Celju zbrali kandidati za moško reprezentanco letnika 1994 in mlajši. Odigrali bodo tudi pripravljalno tekmo proti mladinski ekipi Celja Pivovarne Laško.

 

V okviru reprezentančnih aktivnosti moške izbrane vrste letnika 1994 in mlajših se bodo kandidati zbrali v Celju. Zbor reprezentance je v ponedeljek, 4. aprila 2011, ob 15.30 v dvorani Zlatorog v Celju.

 

Trener Saša Praprotnik in njegov pomočnik Goran Debelak sta na reprezentančno akcijo povabila 18 igralcev, ki se bodo na pripravljalni tekmi pomerili z mladinsko ekipo Celja Pivovarne Laško.

 

 

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub
ŽEKAR Daš Dol TKI Hrastnik
JELAŠ Mario Gorenje
MAROH Janja Drava Ptuj
VERDINEK Matic Celje Pivovarna Laško
ALAGIČ Suljo Celje Celjske mesnine
FIŽULETO Lucijan Celje Celjske mesnine
MATAJIČ Žan Slovan
GJEREK Žan Rudar Trbovlje
OVNIČEK Rok Gorenje
OKLEŠČEN Grega Krka
KODRIČ Rok Krško
BOGDANOVIČ JENKO Tim Loka
ZORE Aljaž Dol TKI Hrastnik
BAN David Krško
RATAJC Rok Trimo Trebnje
SELAKOVIČ Rok Slovan
LAPAJNE Januš Ajdovščina
BLAGOTINŠEK Blaž Celje Celjske mesnine
Kadetinje na kvalifikacijskem turnirju v Franciji izgubile odločilno tekmo z gostiteljicami in ostale brez EPSlovenske kadetinje kvalifikacijski turnir za nastop na EP začele z uspehom proti UkrajiniNa kvalifikacijah v Franciji bodo mlade Slovenke lovile vozovnico za EP na ČeškemNa Kozini zbor kandidatov za moško reprezentanco letnika 1996 in mlajšihKadetinje čakajo priprave in nastop v Franciji v kvalifikacijah za EP na ČeškemNa tekmi v Kopru slovenski kadeti premagali AvstrijoSlovenski mladinci na dveh tekmah za trening v Krškem dvakrat tesno izgubili proti SrbijiRazpis in kriteriji za organizacijo zaključnega turnirja v mini rokometu za dečke in dekliceKandidati za moško mladinsko reprezentanco se bodo zbrali na pripravah v Celju in Krškem