1. 4. 2011

Končnica za obstanek: Slovan na prvi tekmi tretjega kroga izgubil proti Slovenj Gradcu

V končnici za obstanek v prvi ligi za moške sta se na prvi tekmi tretjega kroga pomerila Slovan in Slovenj Gradec. Na Kodeljevem so bili uspešnejši gostje s Koroške, ki so zmagali z 31:28.

KONČNICA ZA OBSTANEK, 3. KROG:

Slovan - Slovenj Gradec 28:31 (11:15; Božič 10; Mujanović in Merdanović po 7)

sobota, 2. april 2011, ob 18.00: Krka - Šmartno Herz Factor banka

sobota, 2. april 2011, ob 19.00: Jeruzalem Ormož - Ribnica Riko hiše

KONČNICA ZA OBSTANEK - TRENUTNA LESTVICA:

Klub Št. tekem Zmage Remiji Porazi Gol razlika Točke
Ribnica Riko hiše 24 11 1 12 744:734 23 (19)
Jeruzalem Ormož 24 10 0 14 689:752 20 (16)
Krka 24 8 3 13 702:741 19 (18)
Slovan 25 5 1 19 711:828 11 (10)
Slovenj Gradec 25 5 0 20 600:784 10 (6)
Šmartno Herz FB 24 4 1 19 640:770 7 (7)