6. 5. 2011

Odpovedan ponedeljkov pregledni trening moške članske reprezentance v Ljubljani

Pregledni trening, ki bi ga moška članska reprezentanca Slovenije morala imeti v ponedeljek, 9. maja 2011, v Ljubljani, je odpovedan. Razloga sta uvrstitev rokometašev Cimosa v finale pokala challenge in igranje nekaterih tekem slovenske lige v rezervnih terminih.

Selektor članske izbrane vrste Boris Denič je sprva sklical pregledni trening v športni dvorani vojašnice Franc Rozman Stane v Ljubljani v ponedeljek, 9. maja 2011. Na trening (predviden je bil od 10.45 do 12.15) je Denič povabil šestnajst igralcev samo iz slovenskih klubov, zdaj pa je tokratna reprezentančna akcija odpovedana.

Ker se je koprski Cimos uvrstil v finale evropskega pokala challenge, bodo nekatere tekme v prvi slovenski ligi odigrane v rezervnih terminih (ob sredah). Zaradi tega je ponedeljkov pregledni trening odpovedan, medtem ko enodnevni reprezentančni dejavnosti, predvideni za naslednja ponedeljka (16. in 23. maja 2011), ostajata. Na njih ne bo igralcev tistih klubov, ki bodo 18. maja 2011 igrali tekme državnega prvenstva.

Selektor moške reprezentance Boris Denič na ponedeljkov trening povabil šestnajst igralcev