13. 5. 2011

Selektor Denič za ponedeljek sklical pregledni trening kandidatov za člansko reprezentanco

Kandidati za moško člansko reprezentanco Slovenije bodo imeli v ponedeljek, 16. maja 2011, pregledni trening v športni dvorani vojašnice Franc Rozman Stane v Ljubljani. Nanj je selektor Boris Denič povabil petnajst igralcev iz petih slovenskih klubov.

 

Potem ko je zaradi zgoščenega tekmovalnega programa v prvi slovenski ligi in nastopa rokometašev Cimosa iz Kopra v finalu evropskega pokala challenge odpadla prejšnja reprezentančna akcija (v ponedeljek, 9. maja 2011), je selektor Boris Denič sklical novi pregledni trening kandidatov za moško člansko reprezentanco Slovenije. Zbor vabljenih igralcev bo v ponedeljek, 16. maja 2011, ob 10.15 pred športno dvorano vojašnice Franc Rozman Stane na Leskoškovi 7 v Ljubljani, pregledni trening pa bopotekal od 10.45 do 12.15.

 

Selektor Boris Denič je na ponedeljkov pregledni trening povabil petnajst kandidatov za reprezentanco iz petih slovenskih klubov: Loke (pet igralcev), Maribora Branika (4), Trima iz Trebnjega (3), Krke iz Novega mesta (2) in ljubljanskega Slovana (1). Za vse dodatne informacije je selektor Boris Denič dosegljiv na telefonski številki 031/322-900.

 

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub
BUNDALO Uroš Loka
CINGESAR Darko Loka
ČEMAS Matevž Slovan
ČUDIČ Aljoša Maribor Branik
DOLENEC Jure Loka
FERLIN Klemen Trimo Trebnje
FLAJS Matej Krka
GABER Matej Loka
MAČKOVŠEK Borut Maribor Branik
NOSAN Mitja Loka
RAZGOR Simon Maribor Branik
ROJC Blaž Krka
SKUBE Staš Trimo Trebnje
SUŠIN Jure Trimo Trebnje
TOMINEC Nik Maribor Branik

VODSTVO REPREZENTANCE:

Priimek Ime Funkcija
DENIČ Boris selektor
ČOTAR Bojan pomočnik selektorja
ŽUŽEK Gorazd fizioterapevt
KADRIJA Sokol maser
STANIČ Radivoje tehnični vodja