13. 5. 2011

Kočevje v soboto gosti zaključni turnir tekmovanja v mini rokometu za deklice

Zaključni turnir letošnjega tekmovanja v mini rokometu za deklice bo v soboto, 14. maja 2011, v športni dvorani v Kočevju. Nastopilo bo petnajst ekip.

 

V letošnjem šolskem letu poteka že osma sezona projekta "Rokomet - moja igra", katerega sestavni del je tudi tekmovanje v mini rokometu. Prvi del tekmovanja je zasnovan področno, v letošnjem letu pa je na tej ravni v kategoriji deklic sodelovalo kar 81 ekip.

 

V želji, da postane mini rokomet za otroke še bolj zanimiv in privlačen, se bo tudi letošnja sezona končala s turnirjem. Na zaključnem turnirju se bodo med seboj pomerile najuspešnejše ekipe s posameznih področij.

 

Zaključni turnir za deklice, na katerem bo nastopilo petnajst ekip, bo v soboto, 14. maja 2011, z začetkom ob 10. uri v športni dvorani v Kočevju (Trg zbora odposlancev 30, 1330 Kočevje). Tekmovanje skupaj z Rokometno zvezo Slovenije organizira žensko rokometni klub Evro Casino Kočevje.

 

Vsi ljubitelji in navijači rokometa ste vabljeni k ogledu in spodbujanju igralk in ekip na zaključnem turnirju v Kočevju!