31. 5. 2011

Luka Žvižej zaradi poškodbe pete ne bo igral na tekmah proti Portugalski in Ukrajini

Zaradi obnovljene poškodbe pete Luka Žvižej ne bo mogel igrati na kvalifikacijskih tekmah za nastop na EP 2012 proti Portugalski in Ukrajini. Namesto člana Celja Pivovarne Laško je selektor moške članske reprezentance Boris Denič na priprave poklical Simona Razgorja (Maribor Branik).

 

Reprezentanti se bodo na pripravah za tekmi s Portugalsko (sreda, 8. junij 2011) in Ukrajino (nedelja, 12. junij 2011) zbrali v sredo, 1. junija 2011, ob 13. uri v hotelu Ambient v Domžalah, zvečer pa bodo v Stožicah že opravili prvi trening. Žvižej se je šele pred kratkim vrnil na rokometna igrišča, poškodoval pa se je novembra lani.

 

Selektor Denič je namesto Žvižeja vpoklical Simona Razgorja (Maribor Branik), na njegovem seznamu pa so naslednji igralci:

 

*vratarji: Primož Prošt (Bjerringbro-Silkeborg, Danska), Matevž Skok (Gorenje Velenje), Gorazd Škof (Zagreb, Hrvaška)

 

*krilni igralci: Matjaž Brumen, Jure Dobelšek (oba Cimos Koper), Dragan Gajič, Simon Razgor (oba Maribor Branik), Gašper Marguč (Celje Pivovarna Laško), Jure Sušin (Trimo Trebnje)

 

*zunanji igralci: Marko Bezjak, David Miklavčič (oba Gorenje Velenje), Nenad Bilbija (Valladolid, Španija), Matevž Čemas (Slovan), Jure Dolenec (Loka), Jure Natek (Magdeburg, Nemčija), Sebastian Skube (Cimos Koper), David Špiler (Zagreb, Hrvaška), Uroš Zorman (Kielce, Poljska)

 

*krožni napadalci: Uroš Bundalo, Matej Gaber (oba Loka), Peter Pucelj (Bosna Sarajevo, Bosna in Hercegovina).