6. 6. 2011

Moška reprezentanca na Portugalsko brez Skoka, Miklavčiča, Marguča, Čemasa in Razgorja

Selektor moške reprezentance Boris Denič je objavil seznam 16 igralcev, ki bodo odpotovali na kvalifikacijsko tekmo na Portugalskem. S seznama 21 igralcev, ki so se pripravljali v Stožicah, so odpadli Matevž Skok, David Miklavčič, Matevž Čemas, Gašper Marguč in Simon Razgor.

 

Igralci in člani reprezentančnega vodstva bodo v noči s ponedeljka na torek iz Domžal odpotovali proti Espinhu, kjer jih v sredo, 8. junija 2011, ob 21.30 po slovenskem času čaka tekma petega kroga proti Portugalski v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bo leta 2012 gostila Srbija. Selektor Boris Denič je danes popoldan objavil seznam šestnajstih potnikov za obračun s Portugalsko.

 

S seznama 21 igralcev, ki so se v zadnjih dneh pripravljali v Stožicah (njihova baza je bila v hotelu Ambient v Domžalah), je črtal naslednjih pet igralcev: Matevža Skoka, Davida Miklavčiča (oba Gorenje Velenje), Gašperja Marguča (Celje Pivovarna Laško), Matevža Čemasa (Slovan) in Simona Razgorja (Maribor Branik). Kljub lažjima poškodbama bosta med potniki za Portugalsko tudi David Špiler (Zagreb, Hrvaška) in Nenad Bilbija (Minden, Nemčija).

 

 

REPREZENTANCA SLOVENIJE - SEZNAM 16 IGRALCEV:

Priimek Ime Klub
BEZJAK Marko Gorenje Velenje
BILBIJA Nenad Valladolid (Španija)
BRUMEN Matjaž Cimos Koper
BUNDALO Uroš Loka
DOBELŠEK Jure Cimos Koper
DOLENEC Jure Loka
GABER Matej Loka
GAJIČ Dragan Maribor Branik
NATEK Jure Magdeburg (Nemčija)
PROŠT Primož Bjerringbro-Silkeborg (Danska)
PUCELJ Peter Bosna Sarajevo (BiH)
SKUBE Sebastian Cimos Koper
SUŠIN Jure Trimo Trebnje
ŠKOF Gorazd Zagreb (Hrvaška)
ŠPILER David Zagreb (Hrvaška)
ZORMAN Uroš Kielce (Poljska)

VODSTVO REPREZENTANCE:

Priimek Ime Funkcija
DENIČ Boris selektor
ČOTAR Bojan pomočnik selektorja
ČAJAVEC Rudi zdravnik
ŽUŽEK Gorazd fizioterapevt
KADRIJA Sokol maser
STANIČ Radivoje tehnični vodja
MOHORIČ Uroš vodja reprezentance
KVALIFIKACIJE ZA EP 2012 - SRBIJA (SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Znan seznam devetnajstih reprezentantov za nastop na mednarodnem turnirju v SrbijiOglejte si video (napovednik) za dvojni reprezentančni spektakel v dvorani v StožicahMoška reprezentanca začela s pripravami za Portugalsko in Ukrajino, štirje igralci pridejo kasnejeLuka Žvižej zaradi poškodbe pete ne bo igral na zadnjih dveh tekmah v kvalifikacijah za EP 2012Selektor moške reprezentance Boris Denič skrajšal seznam kandidatov za sedem igralcev