16. 6. 2011

Novo: V rubriki "ANKETA" vprašanje o (ne)uvrstitvi moške članske reprezentance Slovenije v drugi del EP v Srbiji leta 2012

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat postavljamo vprašanje, povezano z moško člansko reprezentanco Slovenije. Na EP 2012 v Srbiji bo Slovenija igrala v skupini D s Hrvaško, Norveško in Islandijo, mi pa vas sprašujemo, ali bo osvojila eno izmed prvih treh mest, ki peljejo v drugi krog Eura. Vabljeni k sodelovanju!

 

Na evropskem prvenstvu, ki bo potekalo od 15. do 29. januarja 2012 v štirih mestih v Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Vršac), bodo slovenski rokometaši igrali v skupini D v Vršcu, v kateri so še Hrvaška, Norveška in Islandija. Prvo tekmo v tamkajšnji dvorani Millennium bo Slovenija odigrala v ponedeljek, 16. januarja 2012, proti Norveški, dva dni pozneje (sreda, 18. januar 2012) se bo pomerila s Hrvaško, zadnja tekma v skupini pa jo čaka v petek, 20. januarja 2012, proti Islandiji.

 

V skupini A (Beograd) bodo igrali Poljska, Danska, Srbija in Slovaška, v skupini B (Niš) Nemčija, Švedska, Češka in Makedonija, v skupini C (Novi Sad) pa Francija, Madžarska, Španija in Rusija. Iz vsake izmed štirih skupin se v drugi del Eura 2012 uvrstijo po tri najboljše reprezentance, križata pa se skupini A in B ter C in D.

 

 

ANKETA - NOVO!