19. 6. 2011

Četrti poletni rokometni tabor reprezentanta Uroša Zormana bo konec tega meseca v Savudriji

V Savudriji bo od 25. junija do 1. julija letos četrti poletni rokometni tabor Uroša Zormana. Sedem dni bo športno obarvanih in zelo zanimivih, poleg rokometa pa udeležence čaka še obilica drugih dejavnosti in presenečenj.

V prejšnjih letih je tabor potekal v Dolenjskih in Čateških toplicah, letos pa bo v Savudriji. Temeljno vodilo poletnega tabora Uroša Zormana je, da športna aktivnost  vodi do sreče. Zato si prireditelji želimo nasmejanih in veselih otrok, ki bodo sklepali nova prijateljstva, se naučili česa novega, predvsem pa preživeli enkraten teden na morju in soncu v odlični družbi.

Poleg rokometa in drugih športov, kopanja, ustvarjalnih delavnic, zabave, obiska EP v rokometu na mivki v Umagu in ostalih dejavnosti bodo udeležence tabora vsakodnevno obiskali tudi številni rokometaši in rokometašice ter trenerji in trenerke. Zaenkrat so udeležbo potrdili Marko Bezjak, Uroš Rapotec, Dragan Gajič, Gorazd Škof, David Špiler, Miha in Luka Žvižej, Vid Kavtičnik, Dejan Perić, Mirza Džomba... Gostili bodo tudi Nino Jeriček, Neli Irman, Majo Šon, Manuelo Hrnjič, Ano Gros, Tamaro Mavsar, Jeleno Grubišić, Andreo Lekić...

OSNOVNE INFORMACIJE:

Kraj: Savudrija

Trajanje: 25. 6. 2011 – 1. 7. 2011

Sobe: 4 osebe, WC/tuš

Prehrana: 5 obrokov/dan

Prevoz: po dogovoru

PROGRAM:

*športne aktivnosti: rokomet, košarka, nogomet, odbojka na mivki, rokomet na mivki

*plavanje, kopanje

*družabni dogodki: disko, kvizi, družabne igre itd., palačinka party

*ustvarjalne delavnice

*izpopolnjevanje v angleškem jeziku

*obisk EP v rokometu na mivki v Umagu

*obiski vrhunskih športnikov in trenerjev: vsak dan najmanj dva rokometaša/rokometašice iz Slovenije in tujine; predstavitev, pogovori, avtogrami, nasveti, trening

*obisk norveškega rokometnega strokovnjaka

Vodja tabora je Uroš Zorman, vodja trenerjev/mentorjev Uroš Bregar, fizioterapevt pa Gorazd Žužek. Cena: 250 eur (popust: ob prijavi dveh otrok ali več 10 %), plačilo: enkratno plačilo ali v treh obrokih – zadnji dan za poravnavo obveznosti je ob začetku tabora.

Za vse informacije in PRIJAVE so vam prireditelji na voljo na e-mail naslovu: zorman24@gmail.com. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.,  na socialnem omrežju facebook, ali na telefonski številki: 040/376-088 (Uroš).

Vsakodnevno bodo na socialnem omrežju Facebook na profilu Rokometna Akademija Uroš Zorman in na spletni strani http://www.akademija-zorman.si/ objavljene fotografije tekočega dne.