27. 6. 2011

Trimo se je kot dvanajsti klub prijavil za tekmovanje v 1. A DRL pod okriljem RZS

Za tekmovanje v 1. A DRL za moške v sezoni 2011/12 se je danes prijavil še dvanajsti (zadnji) klub. To je Trimo iz Trebnjega, ki je pisno potrdil sodelovanje v elitni moški slovenski ligi pod ponovnim okriljem Rokometne zveze Slovenije.

 

Za nastopanje v prvi slovenski ligi za moške v prihajajoči sezoni 2011/12 pod okriljem Rokometne zveze Slovenije se je do predvidenega roka (četrtek, 23. junij 2011, do 12. ure) prijavilo deset od dvanajstih klubov.

 

Pravico nastopa med slovensko elito v moški konkurenci je imelo dvanajst klubov: RK Cimos Koper, RK Gorenje Velenje, RK Celje Pivovarna Laško, RD Loka, RK Maribor Branik, RK Trimo Trebnje, RD Ribnica Riko hiše, MRK Krka, RK Jeruzalem Ormož, RD Šmartno Herz Factor banka, RK Krško in RD Izola Istrabenz plini.

 

Z izjemo RD Ribnica Riko hiše in RK Trimo Trebnje se je prijavilo deset klubov, še isti dan pa z manjšo zamudo tudi Ribničani. Trimo iz Trebnjega je napovedal, da bo svoje stališče o (ne)igranju v 1. A DRL za moške sporočil v ponedeljek, 27. junija 2011.

 

To se je danes tudi zgodilo in klub iz Trebnjega je pisno potrdil sodelovanje v prvi slovenski ligi za moške v naslednji sezoni 2011/12. Tako je vseh dvanajst klubov, ki so imeli pravico nastopa v prvoligaški konkurenci v prihajajočem prvenstvu pod okriljem RZS, to tudi izkoristilo.

 

Sestanek klubov, ki so se prijavili za tekmovanje, bo v četrtek, 30. junija 2011, ob 17. uri v prostorih RZS na Leskoškovi 9 e v Ljubljani.

 

 

Za tekmovanje v 1. A DRL-moški v naslednji sezoni (2011/12) se je prijavilo naslednjih dvanajst klubov:

 

 

RK Cimos Koper

 

RK Gorenje Velenje

 

RK Celje Pivovarna Laško

 

RD Loka

 

RK Maribor Branik

 

MRK Krka

 

RD Ribnica Riko hiše

 

RK Jeruzalem Ormož

 

RD Šmartno Herz Factor banka

 

RK Krško

 

RD Izola Istrabenz plini

 

RK Trimo Trebnje.

 

 

 

Za tekmovanje v 1. A DRL-moški v sezoni 2011/12 pod okriljem RZS se je prijavilo že enajst od dvanajstih klubovObjava razpisa za prijavo klubov v tekmovanje 1. A DRL za moške in prijavni obrazecIzjava za javnost Rokometne zveze SlovenijeSedem klubov izstopa iz ZROPS-a: Cimos, Gorenje, Celje PL, Krka, Krško, Maribor Branik in Izola IPSlovenska rokometna šola bo že 35. izvedbo doživela 24. in 25. junija 2011 na Rogli