24. 7. 2011

Prometna nesreča s smrtnim izidom okrnila igralski kader Celja Pivovarne Laško

Dan pred začetkom priprav na novo tekmovalno sezono 2011/12 je tabor rokometašev Celja Pivovarne Laško prizadela velika tragedija. V prometni nesreči je življenje izgubil Marinko Kelečević, letošnja okrepitev pivovarjev.

 

Pred današnjim zborom za začetek priprav na prihajajočo sezono 2011/12 je celjski rokometni klub doletela velika tragedija. Na poti na letališče, od koder naj bi dopotoval v mesto ob Savinji, se je z motorjem smrtno ponesrečil Marinko Kelečević, dosedanji igralec madžarskega Ferencvaroša ter reprezentant Bosne in Hercegovine.

 

26-letni levi zunanji igralec, ki je v zadnjih sezonah na Madžarskem treniral pod vodstvom Srba Vladana Matića, novega trenerja Celja Pivovarne Laško, je pred meseci podpisal dveletno pogodbo s Celjani. A še preden je oblekel dres novega kluba, je prišlo do velike tragedije: na mokri in spolzki cesti v okolici Beograda je s svojim motorjem zdrsnil in se zaletel v obcestno tablo. Kljub hitremu prihodu reševalcev so bile hude poškodbe na žalost usodne za Kelečevića.