4. 10. 2011

Selektor Tone Tiselj izbral 18 igralk za priprave na kvalifikacijski tekmi s Švedsko in Avstrijo

Žensko člansko reprezentanco Slovenije čaka nastop v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 na Nizozemskem. Na priprave za uvodni oktobrski tekmi proti Švedski in Avstriji je selektor Tone Tiselj povabil 18 igralk.

 

V kvalifikacijski skupini za nastop na Euru 2012, ki ga bo gostila Nizozemska, bodo slovenske rokometašice nastopile v skupini 5 s Švedsko, Avstrijo in Češko. Prva tekma jih čaka v četrtek, 20. oktobra 2011, ob 19.15 v mestu Skövde na Švedskem, uvodni dvoboj pred domačimi gledalci pa tri dni kasneje (nedelja, 23. oktober 2011) ob 17. uri v dvorani na Kodeljevem v Ljubljani proti Avstriji.

 

Na priprave za kvalifikacijski tekmi s Švedsko in Avstrijo je Tone Tiselj, selektor ženske članske reprezentance Slovenije, povabil 18 igralk. Na seznamu je deset igralk iz slovenskih klubov in osem iz tujih, vprašljiv pa je nastop odlične levičarke Ane Gros, kajti članica madžarskega kluba Györi ETO zaradi poškodbe trenutno ne igra.

 

Zbor vabljenih igralk je v ponedeljek, 17. oktobra 2011, ob 9. uri v M-hotelu (Derčeva 4) v Ljubljani.

 

 

VABLJENE IGRALKE:

Priimek Ime Klub
ČERENJAK Katja Witasek Kärnten
GERIČ Laura Iuventa Michalovce
GREGORC Sanja Krim Mercator
GROS Ana Györi ETO
GOJKOVIČ Mirjana GEN-I Zagorje
HRNJIČ Manuela Celles sur Belle
IRMAN Neli GEN-I Zagorje
JANKOVIĆ Alja Krim Mercator
JERIČEK Nina Cercle Nimes
KOREN Alja Krim Mercator
KRHLIKAR Lina Cercle Nimes
MARINČEK Miša Witasek Kärnten
MAVSAR Tamara Krim Mercator
MITRUŠEVSKA Neža GEN-I Zagorje
PETRINJA Ana Rocas/Remudas
ŠOBERL Neja Krim Mercator
ŠON Maja Krim Mercator
ZEC Branka Veplas Velenje
KVALIFIKACIJE ZA EP 2012 ZA ŽENSKE - SPORED (SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Nasprotnice Slovenk v kvalifikacijah za EP 2012 nastopile na svetovnem pokalu, prve RusinjeDo prve tekme ženske reprezentance Slovenije v kvalifikacijah za EP 2012 še manj kot mesec dniRazpis in kriteriji za organizacijo kvalifikacijske tekme ženskih reprezentanc Slovenija - Avstrija