13. 1. 2012

FOTOGALERIJA: V Zrečah obisk predsednika RZS Franja Bobinca in predstavitev novih dresov

V Zrečah je bila danes zadnja novinarska konferenca pred odhodom moške reprezentance Slovenije na EP v Srbijo. Poleg vseh igralcev in članov reprezentančnega vodstva je bil prisoten tudi Franjo Bobinac, predsednik RZS, predstavili pa so še nove drese, ki jih bo reprezentanca nosila na Euru 2012.

 

 

"Rokometna zveza Slovenije na igralce in reprezentanco ne vrši prav nobenega rezultatskega pritiska. Vsem skupaj želim le, da na evropskem prvenstvu držijo skupaj tako, kot so na pripravah," je v Zrečah med drugim poudaril predsednik RZS Franjo Bobinac. Ob tem je dodal še: "Nesmiselno je, da se obremenjujemo s končno uvrstijo. Pomembno je, da dobro igramo, uživamo v igri in pustimo srce na igrišču, posledično pa bo prišel tudi rezultat. Imamo reprezentanco, ki je kombinacija izkušenosti in mladosti ter je sposobna presenetiti."

 

 

V Zrečah so predstavili tudi novi model dresov, ki jih bodo slovenski rokometni reprezentanti nosili na bližnjem evropskem prvenstvu v Srbiji. Ti so usklajeni s priporočili in načeli Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS), ki si prizadeva, da bi Slovenija tako na individualnem kot na kolektivnem športnem področju nastopala v enotnih dresih (enotne barve).

 

 

Vabljeni k ogledu dogajanj iz Zreč v fotogaleriji, katere avtor je fotoreporter Grega Wernig (Ekipa).

 

 

 

VSE O EP 2012 - SPORED, ZGODOVINA, NASTOPI SLOVENIJE, IGRALCI, VODSTVO, PRIZORIŠČAEP ZA MOŠKE - SRBIJA 2012 (SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)