31. 1. 2012

RZS pripravila neuradno srečanje z vodstvom reprezentance in novinarji po vrnitvi z EP

Po vrnitvi moške članske reprezentance Slovenije z evropskega prvenstva v Srbiji je Rokometna zveza Slovenije pripravila neuradno srečanje z vodstvom izbrane vrste in novinarji. Več si lahko ogledate v FOTOGALERIJI, katere avtor je fotoreporter Grega Wernig (Ekipa).

 

 

"Kot predsednik RZS sem zadovoljen in vesel zaradi dosežka moške reprezentanca Slovenije na nedavnem evropskem prvenstvu v Srbiji. Zato vse zahvale in čestitke igralcem, strokovnemu vodstvu in ostalim, ki so prispevali svoj delež k šestemu mestu na EP. To je zelo dober dosežek in hkrati tretji najboljši v zgodovini nastopov na EP," je v uvodnem govoru med drugim dejal predsednik RZS Franjo Bobinac.

 

 

V nadaljevanju je predsednik Bobinac (pohvalil je tudi pisarno RZS in slovenske medije) opozoril na številne pohvale, ki jih je slovenska reprezentanca dobila za svoje igre na EP: "Slovenija je imela prepoznaven slog igre, mlada ekipa pa je pokazala izjemen potencial. Že pred EP smo poudarjali, da je ne bomo obremenjevali z rezultatom, naša edina želja pa je bila, da ne razočara. In to se tudi ni zgodilo, fantje pa so dali vse od sebe in nikoli niso popuščali. Predstavili so se v zelo dobri luči, zato se ni bati za prihodnost slovenskega rokometa."