2. 2. 2012

Peter Pucelj podpisal pogodbo z Gorenjem

Slovenski reprezentant Peter Pucelj, ki je bil v zadnjem času brez kluba, je kmalu po evropskem prvenstvu v Srbiji našel novega delodajalca. To je rokometni klub Gorenje iz Velenja, s katerim je krožni napadalec podpisal pogodbo do konca letošnje tekmovalne sezone.

 

 

Po odhodu Željka Muse, krožnega napadalca in hrvaškega reprezentanta, ki je odšel na Poljsko (Kielce), so v velenjskem klubu ostali brez pomembnega igralca. Klubsko vodstvo je takoj ukrepalo in se dogovorilo z reprezentantom Petrom Pucljem, ki je pogodbo podpisal do konca letošnje sezone.

 

 

"Vesel sem, da sem prišel v tako velik klub, kot je Gorenje Velenje. Dogovorili smo se za sodelovanje do konca sezone, kaj bo pa za tem, bomo pa še videli. Upam, da bo zadovoljstvo obojestransko in da ostanem tukaj več kot prvotno dogovorjenih nekaj mesecev," pravi krožni napadalec Peter Pucelj, ki je v dresu reprezentance Slovenije na letošnjem evropskem prvenstvu v Srbiji osvojil šesto mesto.

 

 

Pucelj je bil v zadnjem času brez kluba, saj je zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti s strani kluba prekinil sodelovanje s Crveno zvezdo iz Beograda. S prihodom 193 centimetrov visokega in 103 kilograme težkega igralca so v velenjskem klubu uspešno zapolnili luknjo na položaju krožnega napadalca, ki je nastala po odhodu Željka Muse v Kielce.